08 / 05 / 2024

Konut sahibi olmak isteyenler dikkat! İki bankadan faizsiz kredi fırsatı!

Konut sahibi olmak isteyenler dikkat! İki bankadan faizsiz kredi fırsatı!

Konut sahibi olmak isteyip de yeterli parası bulunmayan tüm vatandaşlar bankaların kredi kampanyalarını takip ediyorlar. Ziraat Katılım ve Kuveyt Türk Katılım Bankası faizsiz konut kredisi kampanyasını duyurdu. İşte tüm detaylar..



Ziraat Katılım Konut Kredisi

Ziraat Katılım Bankası üzerinden konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara faizsiz olarak finansman desteği veriliyor.  Konut Finansmanı Kampanya Paketi kapsamında 500 bin liraya kadar değere sahip evler için %1,45 kâr oranı uygulaması yapılıyor. Bu sayede hem faizsiz olarak hem de oldukça makul oranlarla kredi kullanarak vatandaşlar konut alabilecekler. 

Konut sahibi olmak isteyenler dikkat! İki bankadan faizsiz kredi fırsatı!

Ziraat Katılım Bankası konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak isteyenlere özel yapılan hesaplamalarda ise 120 bin TL kredi için 120 ay vadede aylık 2.116 TL taksit ödemesi yapılıyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön