27 / 04 / 2024

Konut sahibi olmak isteyenler dikkat! İki bankadan faizsiz kredi fırsatı!

Konut sahibi olmak isteyenler dikkat! İki bankadan faizsiz kredi fırsatı!

Konut sahibi olmak isteyip de yeterli parası bulunmayan tüm vatandaşlar bankaların kredi kampanyalarını takip ediyorlar. Ziraat Katılım ve Kuveyt Türk Katılım Bankası faizsiz konut kredisi kampanyasını duyurdu. İşte tüm detaylar..



Hayallerindeki eve konut kredisi kullarak sahip olmak isteyen tüm vatandaşlar bankaların kredi faizlerini ve güncel kampanyalarını araştırıyorlar. Bu kapsamda vatandaşların yüzünü güldürecek haber iki katılım bankasından geldi. 

Takvin Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ziraat Katılım ve Kuveyt Türk Katılım Bankası hem faizsiz hem de uygun kâr oranları ile sunulan konut kredisi kampanyalarını duyurdu. İşte faizsiz konut kredisi şartları.. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön