08 / 05 / 2024

Konut sahibi olmak isteyenler dikkat! İki bankadan faizsiz kredi fırsatı!

Konut sahibi olmak isteyenler dikkat! İki bankadan faizsiz kredi fırsatı!

Konut sahibi olmak isteyip de yeterli parası bulunmayan tüm vatandaşlar bankaların kredi kampanyalarını takip ediyorlar. Ziraat Katılım ve Kuveyt Türk Katılım Bankası faizsiz konut kredisi kampanyasını duyurdu. İşte tüm detaylar..



Kuveyt Türk Katılım Bankası Konut Kredisi

Kuveyt Türk Katılım Bankası, vatandaşların ev sahibi olabilmeleri için makul oranlarda faizle konut kredisi veriyor. Kuveyt Türk, 120 ay vade imkanı ile vatandaşların satın almak istedikleri evin %90'ına kadar finansman sağlıyor. 

Konut sahibi olmak isteyenler dikkat! İki bankadan faizsiz kredi fırsatı!

120 bin TL konut kredisi için Kampanyalı Konut Kredisi kapsamında %1,79 kâr oranları uygulanıyor. 120 ay vade imkanından yararlanarak kredi kullanmak isteyen vatandaşlar için aylık 2.438 TL taksit ödemesi gerçekleştiriliyor. 

Ev kiralarında fahiş artışa düzenleme kapıda! Detaylar belli oldu!

Konut almak için şu an doğru zaman mı? Fiyatlar düşecek mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön