28 / 09 / 2024

Konutla birlikte hayatın da kalitesi artıyor!

Konutla birlikte hayatın da kalitesi artıyor!

Yerleşimden sonra proje sakinlerine hayatlarını kolaylaştıran bir hizmet akışı sağlamak için kolları sıvayan Back-Up “Concierge Hizmeti”, Boyner Holding güvencesiyle 7 gün 24 saat çözüm sunuyor




Yanan ampul, bozulan musluklar, boş buzdolabı, ev hayvanlarını aşısı, haftasonu verilecek davet, yollanacak çiçekler veya gidilecek bir konserin bileti gibi hayatı kaosa döndüren işleri organize eden Back-Up Concierge Hizmeti, evle ilgili karşılaşılacak sorunları kökten çözüyor.
 
Türkiye genelinde 200 bin üyesinin karşılaştığı her soru ve soruna 7 gün 24 saat çözüm sunarak hayatlarını kolaylaştıran Back-Up, verdiği Concierge Hizmeti konut sakinlerinin tüm ihtiyaçlarında kişisel asistanlık hizmeti sunuyor. Back-Up’ın dünyada örneği ve alternatifi olmayan bir hizmet paketi olduğunu belirten Back-Up Genel Müdürü Pınar Massena “Rezidans ve AVM concierge çalışmalarımız ayrı bir business-line olarak gelişmeye devam ediyor. Halen Ağaoğlu Andromeda Residence, Dumankaya İnşaat Residence ve Eston İnşaat Residence’’e concierge hizmeti sunuyoruz. Önümüzdeki günlerde yeni projelerle daha geniş yaşam alanlarında hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.
Milliyet


Geri Dön