28 / 04 / 2024

Konutta LED sertifikası şart!

Konutta LED sertifikası şart!

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi konut kredilerinde LED sertifikasının hayati önem taşıdığını dile getirdi. 



Yeşil dönüşüm ile beraber LED sertifikaları büyük önem taşıdı. Para Dergisi'nde yer alan habere göre; yeşil dönüşüm ile birlikte kurumsal anlamda bir çok faaliyet ve hizmetlerini bu anlamda sürdürmeye karar verdi.  TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi konut kredisi verirken LED sertifikasının bulunması gerektiğini dile getirerek şunları söyledi: 

Konutta LED sertifikası şart!

"Türkiye Ekonomi Bankasıolarak çevreye duyarlı ürünlere ayrıcalık sağlıyoruz. Bu konuda attığımız en büyük adımlardan biri de çevreye duyarlı kredilerin pozitif anlamda diğer kredilerden ayrışmasını sağlamak oldu. Elektrikli ve hibrit araçlara özel kampanyalarımızı en uygun faiz oranlarıyla müşterilerimize sunarken, çevre dostu araç kredisi için gelen başvurularda 0 kilometre ya da ikinci el ayrımı olmadan ve dosya masrafı istisnası sağlayarak müşterilerimizin çevreye olan duyarlılığına biz de TEB olarak katkı sağlıyoruz. Hali hazırda çevre dostu elektrikli ve hibrit araçlar için güncel kampanyalarımız mevcut. Çevre dostu araç satın almak isteyenler TEB şubelerinden ve teb.com.tr sayfalarından kampanyaların detayların öğrenebiliyor. Aynı zamanda konut kredileri için de çevre dostu konutlara özel bir kampanyamız da var. LED sertifikalı binalar için talep edilecek konut kredilerinde müşterilerimize en uygun faiz oranlarıyla destek oluyoruz. Toplam kredi başvuruları içinde çevreye dost kredi taleplerinin yoğun olarak geldiğini söylemek için henüz erken bir dönemdeyiz."

Şehirlerde yeşil dönüşüm ve akıllı bina dönemi!


Geri Dön