14 / 05 / 2024

led sertifikası nedir

led sertifikası nedir

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi konut kredilerinde LED sertifikasının hayati önem taşıdığını dile getirdi. 

Herkes emlakçılık yapabilir mi? Emlakçı olmak için ne yapmak gerekir?

Emlakçılık kanunun çıkmasıyla birlikte, emlakçı olma süreçleri ve şartları düzenlenmiştir. Peki artık herkes emlakçı olabilecek mi? Emlakçı olmak için üniversite okumuş olmak şart mı? Emlakçılık sertifikası nedir? İşte emlakçı olmak isteyenler için tüm cevaplar haberin devamında…

Darphane Altın Sertifikası nedir? Nasıl alınır, nasıl satılır? 10 soruda Darphane altın sertifikaları

Borsa İstanbul'da işleme alınan Darphane Altın Sertifikaları ile ilgili yatırımcılara borsada altın alım-satım imkanı veriliyor. Peki Darphane Altın Sertifikası Nedir? Nasıl alınır, nasıl satılır? İşte 10 soruda altın sertifikaları ile ilgili ayrıntılar...

Darphane altın sertifikası nasıl alınır? Darphane altın sertifikası nedir?

Darphane altın sertifikasının ne olduğu, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin yaptığı açıklamadan sonra araştırılmaya başlandı. İşte detaylar!

Kira Sertifikası Nedir? Yatırımcılar bu habere dikkat!

Kira sertifikası denilince, tüm çeşitli hak ve varlık finansmanı sağlamak için ihraç edilen ve sahiplerinin de gelirlerden hak sahibi olmasını sağlayan bir olgudur. Kira sertifikasının faizsiz bankacılık içinde uygulanan bir yatırım türü olduğu ifade edilmektedir.

Konutta LED sertifikası şart!

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi konut kredilerinde LED sertifikasının hayati önem taşıdığını dile getirdi. 

Turquality nedir?

Turquality Destek Programı kapsamına alınan şirketlerin, Turquality sertifikasını haiz markalı ürünleriyle hedef pazarlarda franchising sistemiyle faaliyete geçirecekleri mağazaların kira giderlerine yüzde 50 destek sağlanacak. Peki Turquality nedir? Turquality'nin hedefleri nelerdir?..

5 soruda gayrimenkul sertifikası!

Konutta metrekare yani ‘pay’ satışına imkan veren gayrimenkul sertifikası borsada işlem görmeye devam ediyor. Peki, gayrimenkul sertifikası nedir? Nereden alınır?

8 soruda altına dayalı kira sertifikası!

Altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası uygulaması bugün başladı. Peki, altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası nedir? Süreç nasıl işleyecek? İşte 8 soruda altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası uygulaması..

Altına dayalı kira sertifikası nedir?

2 Ekim 2017 Pazartesi günü Hazine, Altın Tahvili ve Altına Dayalı Kira Sertifikası için Ziraat Bankası şubeleri aracılığıyla talep toplamaya başlayacak. Peki Altına dayalı kira sertifikası nedir? Altına dayalı kira sertifikası ne işe yarar? diyorsanız işte yanıtı...

Altın tahvili ve kira sertifikası nedir?

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Güngör Uras 2 Ekim 2017 Pazartesi tarihinde talep toplanmaya başlanacak olan altın tahvili ve kira sertifikasını açıkladı.

Gayrimenkul sertifikasıyla ilgili tüm merak edilenler!

TOKİ imzasıyla geliştirilen Gayrimenkul Sertifikası halka sunuldu. İlk kez Park Mavera 3 projesinde ihraç edilen sertifikaların yeni bir finansal yatırım aracı olması bekleniyor. Peki, gayrimenkul sertifikasında sistem nasıl çalışır? Sertifikanın amacı nedir? İşte tüm sorularınızın cevabı...

Gayrimenkul sertifikası nedir? Nasıl alınır?

Gayrimenkul sertifikası, Türkiye'nin ilk Gayrimenkul sertifikası TOKİ öncülüğünde halka sunuluyor. Peki, Gayrimenkul sertifikası nedir? Nasıl alınır?

Gayrimenkul sertifikası Park Mavera 3 ile halka sunuluyor!

Türkiye'nin ilk Gayrimenkul sertifikası TOKİ öncülüğünde Park Mavera 3 ile halka sunuluyor. Peki, gayrimenkul sertifikası nedir? Gayrimenkul Sertifikası ile gayrimenkul yatırımı yapmanın avantajları nelerdir?

led sertifikası nedir Haberi

led sertifikası nedir

Yeşil dönüşüm ile beraber LED sertifikaları büyük önem taşıdı. Para Dergisi'nde yer alan habere göre; yeşil dönüşüm ile birlikte kurumsal anlamda bir çok faaliyet ve hizmetlerini bu anlamda sürdürmeye karar verdi.  TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi konut kredisi verirken LED sertifikasının bulunması gerektiğini dile getirerek şunları söyledi: 

"Türkiye Ekonomi Bankasıolarak çevreye duyarlı ürünlere ayrıcalık sağlıyoruz. Bu konuda attığımız en büyük adımlardan biri de çevreye duyarlı kredilerin pozitif anlamda diğer kredilerden ayrışmasını sağlamak oldu. Elektrikli ve hibrit araçlara özel kampanyalarımızı en uygun faiz oranlarıyla müşterilerimize sunarken, çevre dostu araç kredisi için gelen başvurularda 0 kilometre ya da ikinci el ayrımı olmadan ve dosya masrafı istisnası sağlayarak müşterilerimizin çevreye olan duyarlılığına biz de TEB olarak...