23 / 05 / 2024

Konutta Nisan fırsatı!

Konutta Nisan fırsatı!

Ankara Yumrutepe' de inşa edilen Ede Tovver' ın proje ortaklarından olan Serhan Bulut, dövizdeki artışa paralel olarak inşaat maliyetlerinin de yüzde 15-20 oranında arttığını belirtti.



EĞİTİM tesislerine yakınlığı ve modern mimariye olanak sağlayan altyapısıyla Ankara'nın yeni çekim merkezlerinden biri olan İncek Yumrutepe'de inşa edilen Ede Tovver'ın proje ortaklarından olan Serhan Bulut, dövizdeki artışa paralel olarak inşaat maliyetlerinin de yüzde 15-20 oranında arttığını belirtti. İnşaat sektörünün iki güçlü kuruluşu olan Detaş Konut ile On-Taş şirketlerini bir araya getiren 35 katlı proje, sosyal tesisleri ve göl manzarasının yanı sıra son teknoloji akıllı ev sistemiyle de dikkati çekiyor. Proje ortaklarından Serhan Bulut, ağırlıklı olarak ithal ürünlerin kullanıldığı Ede Tower'da dövizdeki artışa paralel olarak maliyetlerin de yüzde 15-20 oranında arttığına dikkati çekti. 


121 residence dairesinin yer aldığı Ede Tovver'da, en son teknoloji akıllı ev sistemi uygulandı. Seçim döneminde yaşanan belirsizlikten dolayı piyasalarda yaşanan durgunlu--, ğun, maliyetlerdeki artışın fiyatlara yansımasını ötelediğini kaydeden Bulut, "Ede Tower'da bir süre daha maliyet artışını fiyatlara yansıtmama kararı aldık. 



Akşam Ankara


Geri Dön