29 / 04 / 2024

Konya Şehir Hastanesi 2019'da tamamlanacak!

Konya Şehir Hastanesi 2019'da tamamlanacak!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Konya Şehir Hastanesi'ni 2019'da tamamlayacaklarını söyledi.



Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile çeşitli programlara katılmak için geldiği Konya'da, ziyaret ettiği AK Parti Konya İl Başkanlığında, bakanlık ekiplerinin Konya'da titizlikle çalıştığını, kentin problemlerini ve ihtiyaçlarını tespit edip, çözüme kavuşturmayı hedeflediklerini söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, hem Konya hem de ülke için önemli hizmetlere imza atmak istediklerini belirten Kurum, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile artık işleri daha hızlı, daha etkin yapabilmeye yönelik kararlar almak zorundayız. Ülkemizi inşallah gelişmiş ilk 10 ekonomi arasında sokmak için hızlı ilerlemek zorundayız. Üretimi ve istihdamı artırmak, işsizliği azaltmak zorundayız." dedi.

Murat Kurum, buna ilişkin yapılacak ne varsa memleket için gayret göstereceklerini söyledi.

- Kentteki sorunların üstesinden iş birliğiyle gelinecek

Sağlık Bakanı Koca da Konya'da sağlık turizmini geliştirmek için bazı planlamalar yaptıklarını belirtti. 2019'da bitirmeyi hedefledikleri Konya Şehir Hastanesinin, bölgede önemli bir sağlık üssü olarak hizmet vereceğini anlatan Koca, kentteki sorunların üstesinden iş birliğiyle geleceklerini söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, Konya İl Başkanı Hasan Angı ve bazı milletvekilleriyle istişarelerde bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ardından Konya Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Burada konuşan Koca, ülkenin bütün birikimini bir araya getirerek önemli projeler yapmak istediklerini belirtti.

 


Geri Dön