27 / 04 / 2024

Köşeçarşı Başakşehir satılık dükkan!

Köşeçarşı Başakşehir satılık dükkan!

Firma: Makro İnşaat

Proje: Köşeçarşı

Köşeçarşı Başakşehir satılık dükkan bilgileri haberimizin içerisinde yer almaktadır. Köşeçarşı ödeme koşulları kapsamında yüzde 50 tutar nakit ya da banka kredisi ile ödeniyor...




İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Mavera Başakşehir Evleri'nin  Köşeçarşı  adıyla ticari üniteleri için satışlar devam ediyor.  Köşeçarşı Başakşehir satılık dükkan bilgileri haberimizde yer alıyor.


Köşeçarşı Başakşehir projesinde dükkanlar, 1 adet süpermarket, mağazalar ve büyük mağazalar bulunuyor.  Makro İnşaat  Köşeçarşı Başakşehir'de 1. etap ve 2. etap arasında İkitelli Sağlık Kent ve Onurkent girişlerinin kesiştiği bölgede inşa ediliyor.


Köşeçarşı Başakşehir satılık dükkan ödemeleri yüzde 50 peşinat nakit olarak veya banka kredisi ile yapılıyor.  Geriye kalan yüzde 50 peşinat bakiye iki eşit taksit halinde ödeniyor. Senetlerin ilk ödemesi 15 Kasım 2013, ikinci ödemesi 15 Mayıs 2014 tarihinde yapılıyor.


Köşeçarşı Başakşehir satılık dükkan ödeme planına göre dükkan fiyatının tamamı nakit ya da banka kredisi ile ödendiği takdirde yüzde 4 oranında bir indirim uygulanıyor. Köşeçarşı Başakşehir'de Türkiye Finans, Kuveyt Türk, Denizbank anlaşmalı bankalardan kredi kullanılabiliyor.


Makro Köşe Çarşı Başakşehir projesinde dükkanların alanları 34,43 ile 69,57 metrekare arasında, mağazaların alanları 72,30 ile 104,08 metrekare arasında, büyük mağazaların alanları ise 116,89 ile 402,36 metrekare değişiyor. Köşeçarşı dükkan fiyatları için Köşeçarşı Başakşehir satış ofisi ile irtibata geçiniz.


Köşeçarşı Başakşehir satılık dükkan!


Köşeçarşı Başakşehir iletişim bilgileri 

Telefon: 444 71 61 

Web adresi: www.kosecarsi.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön