10 / 05 / 2024

köşeçarşı başakşehir dükkan fiyatları

köşeçarşı başakşehir dükkan fiyatları

Köşeçarşı Başakşehir satılık dükkan bilgileri haberimizin içerisinde yer almaktadır. Köşeçarşı ödeme koşulları kapsamında yüzde 50 tutar nakit ya da banka kredisi ile ödeniyor...

Başakşehir Şahintepe Mahallesi sakinleri seslerini duyurabilmek için Meclis'e gitti! Rantsal dönüşüm istemiyoruz!

İstanbul, Başakşehir Şahintepe Mahallesi sakinleri, mahallelerindeki kentsel dönüşümle ilgili olarak, bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) giderek isteklerini siyasilere aktardı.

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

Başakşehir Şahintepe'nin kentsel dönüşümünde flaş gelişme: Ev yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı geldi!

Başakşehir Şahintepe Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm krizinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Altıncı İdari Dava Dairesi, bir vatandaşın evi yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı verdi. 

Ebruli Başakşehir için düğmeye basıldı! Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor!

Başakşehir Belediyesi güvencesi ile inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesi için düğmeye basıldı. Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor. Peki Ebruli Başakşehir konut fiyatları ne kadar? Ebruli Başakşehir'de hangi konut tipleri yar alacak? İşte detaylar...

Başakşehir'deki riskli binaların oranı yüzde 50'den 13'e düştü!

Başakşehir Belediyesi tarafından 3 mahalledeki kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken, 2009 yılından bu yana yürütülen çalışmalarla riskli bina oranı yüzde 50'den 13'e düştü.

Akyapı Ticarethane Başakşehir 20 ay sıfır faizle satışta! Yeni Proje!

Akyapı tarafından Başakçeşir'de hayata geçirilen Ticarethane Başakşehir 20 ay vade, sıfır faizle satışa çıktı. Tamamı dükkan olarak tasarlanan projenin metre kare fiyatları belli oldu. Peki Akyapı Ticarethane Başakşehir dükkan fiyatları ne kadar? İşte Akyapı Ticarethane Başakşehir ile ilgili ayrınt

Nisan 2023 TOKİ İstanbul kuraları resmen peş peşe çekiliyor! Başakşehir, Arnavutköy, Esenler güncel kura takvimi 2023!

Nisan 2023 TOKİ İstanbul kuraları resmen peş peşe çekiliyor... İşte Başakşehir, Arnavutköy, Esenler güncel kura takvimi 2023... Hemen bakın!

TOKİ İstanbul 2023 kuraları peş peşe çekiliyor! Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri, Arnavutköy kura takvimi!

TOKİ Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri, Arnavutköy kura takvimi tek tek açıklandı. Projelerde yer alan konutların kura çekilişi 19 Nisan 2023 tarihine kadar çekilmiş olacak.

Ali Kurt'tan KİPTAŞ'ın Başakşehir'deki arsasına ilişkin açıklama!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği KİPTAŞ'ın Başakşehir'deki arsasına ilişkin konuştu.

Adem Atmaca açıkladı: Başakşehir'deki arsanın KİPTAŞ'a satış detayları belli oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği önceki yönetim sırasında KİPTAŞ'ın Başakşehir’de yer alan projesinde 36 milyon dolarlık kamu zararı olduğunu aktardı. KİPTAŞ'a Başakşehir'de arsa satan Atmaca Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, konuya ilişkin konuştu.

TOKİ, Başakşehir Kayabaşı 2. Etap için düğmeye bastı!

İstanbul ili İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mahallesi 2. Etap 794 Adet Konut ve 16 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 28 Aralık 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den İstanbul Başakşehir'e 652 yeni konut müjdesi!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mahallesi 1. Etap 652 Adet Konut ve 6 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 21 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin ilk etabı açıldı! 

23 milyon kişiye hizmet vermesi planlanan dev sağlık kampüsü Başakşehir İkitelli Şehir Hastenesi'nin ilk etabı bugün açıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, açılışta hastaneye ilişkin konuştu...

köşeçarşı başakşehir dükkan fiyatları Haberi

köşeçarşı başakşehir dükkan fiyatları


İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Mavera Başakşehir Evleri'nin Köşeçarşı adıyla ticari üniteleri için satışlar devam ediyor.  Köşeçarşı Başakşehir satılık dükkan bilgileri haberimizde yer alıyor.


Köşeçarşı Başakşehir projesinde dükkanlar, 1 adet süpermarket, mağazalar ve büyük mağazalar bulunuyor. Makro İnşaat Köşeçarşı Başakşehir'de 1. etap ve 2. etap arasında İkitelli Sağlık Kent ve Onurkent girişlerinin kesiştiği bölgede inşa ediliyor.


Köşeçarşı Başakşehir satılık dükkan ödemeleri yüzde 50 peşinat nakit olarak veya banka kredisi ile yapılıyor.  Geriye kalan yüzde 50 peşinat bakiye iki eşit taksit halinde ödeniyor. Senetlerin ilk ödemesi 15 Kasım 2013, ikinci ödemesi 15 Mayıs 2014 tarihinde yapılıyor.


Köşeçarşı Başakşehir satılık dükkan ödeme planına göre dükkan fiyatının tamamı nakit ya da banka kredisi ile ödendiği takdirde yüzde 4 oranında bir indirim uygulanıyor. Köşeçarşı Başakşehir'de Türkiye Finans,...