28 / 04 / 2024

KOSGEB, Deprem Bölgesinde Faaliyet Gösteren İşletmelere Özel Girişimcilik Desteği Sunuyor!

KOSGEB, Deprem Bölgesinde Faaliyet Gösteren İşletmelere Özel Girişimcilik Desteği Sunuyor!

KOSGEB, girişimcilere destek sağlama çabalarını sürdürerek yeni bir girişimcilik desteği programının duyurusunu gerçekleştirdi. Detaylar ise şu şekildedir...



KOSGEB, girişimcilere sağladığı geniş kapsamlı destekleriyle öne çıkmaya devam ediyor. Son duyurusunda, deprem bölgesinde faaliyet gösteren işletmelere özel destek programları sunacağını açıkladı. Bu programlar, depremzedelerin işletmelerini hızla yeniden faaliyete geçirmelerini amaçlamaktadır.

KOSGEB, "Geleneksel Girişimci Destek Programı" kapsamında yeni işletme kuran girişimcilere 130 bin TL'ye kadar hibe desteği sağlayacağını duyurdu. Ayrıca, "İleri Girişimci Destek Programı" ile işletmelere 750 bin TL'ye kadar hibe desteği sunulacağı bildirildi.

Bunun yanı sıra, deprem bölgesinde bulunan işletmelere acil destek kredisi, afet dönemi işletme desteği, afet dönemi yaşam alanı desteği gibi desteklerin de sağlanacağı belirtildi. KOSGEB'in bu yeni destek programları, depremzedelerin işletmelerini yeniden inşa etmelerine ve toparlanmalarına yardımcı olmayı hedeflemektedir.


Geri Dön