28 / 04 / 2024

KOSGEB'den geri ödemesiz hibe başladı! 750 bin TL hangi programa göre alınacak?

KOSGEB'den geri ödemesiz hibe başladı! 750 bin TL hangi programa göre alınacak?

KOSGEB, heyecan verici bir haberle gündeme geldi ve yeni bir girişimcilik destek programını duyurdu! Bu sefer, afet bölgelerinde faaliyet gösteren ve belirli şartları taşıyan işletmelere büyük bir jest yapılarak 750 bin TL'ye kadar hibe desteği sağlanacak.



KOSGEB'in gerçekleştirdiği bu destek programı, afetzedelerin yeniden ayakta durmalarına ve işlerini büyütmelerine yardımcı olmayı amaçlıyor. Başvuru şartlarına uygun olan işletmeler, finansal açıdan rahat bir nefes alacak ve hızla gelişme sağlama fırsatı elde edecekler. Deprem bölgesini kalkındırmak amacıyla yapılan KOSGEB projesi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor.

KOSGEB den geri ödemesiz hibe başladı! 750 bin TL hangi programa göre alınacak?

Deprem bölgelerindeki işletmelerin kalkınmaları amaçlanıyor

Deprem bölgesinin yeniden doğuşuna katkıda bulunmak amacıyla adım atan KOSGEB, müthiş bir girişimcilik destek planıyla harekete geçti.  Detaylara göre, KOSGEB'in sunduğu bu destek planı, deprem bölgesinde faaliyet gösteren işletmelere önemli avantajlar sağlayacak. Mali anlamda rahatlama ve hızlı büyüme fırsatı sunan bu destekler, bölgedeki işletmelerin güçlenmesine ve hedeflerine ulaşmasına destek olacak.  KOSGEB öncülüğünde yürütülen bu destek özellikle de deprem bölgesi tarafından hızla araştırılmaya başlandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön