26 / 05 / 2024

KOSGEB'den geri ödemesiz hibe başladı! 750 bin TL hangi programa göre alınacak?

KOSGEB'den geri ödemesiz hibe başladı! 750 bin TL hangi programa göre alınacak?

KOSGEB, heyecan verici bir haberle gündeme geldi ve yeni bir girişimcilik destek programını duyurdu! Bu sefer, afet bölgelerinde faaliyet gösteren ve belirli şartları taşıyan işletmelere büyük bir jest yapılarak 750 bin TL'ye kadar hibe desteği sağlanacak.



KOSGEB den geri ödemesiz hibe başladı! 750 bin TL hangi programa göre alınacak?

İleri girişimcilik destek programı ve geleneksel girişimci destek programı devreye girecek

KOSGEB tarafından sunulacak olan destek programı iki kategoriye ayrılmıştır. Bu kategoride ileri girişimcilik destek programı ve geleneksel girişimci destek programı devreye girecek.  Deprem bölgesinde faaliyet gösteren işletmeleri ilgilendiren girişimcilik destek ödeme planıyla ilgili önemli bilgiler açıklandı. Yapılan açıklamalara göre, işletme sahiplerinin bilmesi gereken bazı önemli detaylar mevcut.

İşletme sahipleri, geri ödemesiz olarak KOSGEB'den 130 bin TL'ye kadar destek alma şansına sahip olacaklar. Bununla birlikte ticari faaliyetlerde kullanmak amacıyla 100 bin TL istihdam desteği de bölgedeki firmalara sağlanacaktır.  20 bin TL  kuruluş gider desteği de 100 bin TL istihdam desteğine ek olarak sunulacaktır. KOSGEB’in açıklamasına göre deprem bölgesindeki başvuru yapan şirketlere 10 bin TL sertifika desteği verecek.

Deprem bölgesinde tamamen yıkılan ve zarar gören işletmeler için KOSGEB  bu destek projesini başlattı. Bu proje kapsamında KOSGEB, başvuran işletmelerin daha öncesinde kurumlardan kredi veya hibe alıp almadıklarını dikkate alacak.

KOSGEB, Deprem Bölgesinde Faaliyet Gösteren İşletmelere Özel Girişimcilik Desteği Sunuyor!

KOSGEB'ten girişimcilere 750 bin TL'lik dev destek! KOSGEB desteğinden kimler faydalanacak?

Kredi limitlerine düzenleme! 750 bin lira detayı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön