18 / 05 / 2024

Koza Plaza'da aidatlar el yakmıyor

Koza Plaza'da aidatlar el yakmıyor

Bağımsız havalandırma ve bireysel sıcaklık kontrolüne olanak sağlayan Koza Plaza projesinde yüksek enerji tasarrufu sağlanıyor



Garanti Koza'nın Tekstilkent'te inşa ettiği Koza Plaza'da bulunan toplam 272 adet ofis, geniş camlarıyla İstanbul manzarasına karşı çalışma imkanı sunuyor. 44 katlı 2 bloktan oluşan Koza Plaza'da bin 408 metrekare büyüklüğündeki katlarda, 352'şer metrekarelik toplam çeyrek ofisler bulunuyor. Toplam inşaat alanı 150 bin metrekare olan projede, 3 katlı bir alışveriş merkezi ve 44 bin metrekarelik otopark alanı da mevcut. 2005 yılında inşaatı biten Koza Plaza'da şimdiye kadar ofislerin yüzde 90'ı satılmış durumda. Avrupa'da beton döküm ödülü alan projede tüm alanlar Daikin VRV sistemi ile klimatize edildi. Sistemin en önemli avantajı yüksek enerji tasarrufu, bağımsız havalandırma ve bireysel sıcaklık kontrolüne olanak sağlaması. Bu sistem sayesinde en düşük bedelli ortak gider Koza Plaza'da mevcut.

Son teknoloji ürünleri kullanılarak inşa edilen proje, bölgedeki tek A sınıfı plaza. İki blok arasında bulunan alışveriş merkezinde foodcourt, spor merkezi ve çeşitli mağazalar bulunacak. A bloğun çatı katında ise günün her saatinde misafirlerin ağırlanabilmesi için restoranlar hizmete girecek. Enerji kesintilerine karşı yüzde 100 yedeklemeli jeneratör sistemi bulunan Koza Plaza'da tüm alanlar, uluslararası standartlarda yangın ve alarm sistemleri ile korunuyor. 24 sat sabit güvenliğin yer aldığı projede ofisler telefon, internet, data altyapısı e-kolay işbirliği ile firmalara hazır teslim ediliyor.

Tekstilkent-Esenler'de yer alan Koza Plaza; Maslak, Etiler, Nişantaşı, Bakırköy, Eminönü, Beşiktaş ve Atatürk Havalimanına 20 dakika mesafede.

212 438 17 77

www.kozaplaza.com


Geri Dön