02 / 05 / 2024

KPSS şartı yok! 60 bin kamu personeli alınacak!

KPSS şartı yok! 60 bin kamu personeli alınacak!

İŞKUR Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığı bünyesine 60 bine yakın alım yapacak. İŞKUR 2022 TYP başvuru tarihleri ve şartları…



İŞKUR Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığı bünyesine 60 bine yakın alım yapacak. Okulların açılmasına az bir zaman kala Milli Eğitim Bakanlığı, İŞKUR üzerinden okullara temizlik görevlisi ve güvenlik alımı yapacak.  Peki İşkur TYP ile okullara temizlik ve güvenlik görevlisi alımı başvuru şartları nelerdir? İŞKUR 2022 TYP başvuruları hakkında ayrıntılı bilgiler.

İŞKUR TYP okul başvuruları vatandaşların pek çoğu  tarafından yakından takip ediliyor. İŞKUR TYP başvuruları, 2022-2023 eğitim yılının başlamasına çok az bir zaman kala merak edilenler arasında yer alıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı personel ihtiyacı doğrultusunda okullarda yer alacak personeller için araştırmalar hız kazandı. İşkur TYP başvuru şartları arasında aranan ilk şart başvuranların 18 yaşını doldurmuş olması. Okullarda temizlik görevlisi ve güvenlik personeli alımı için İşkur TYP başvuru tarihleri ve merak edilen diğer bilgiler….

İŞKUR TYP OKULLARA TEMİZLİK  GÖREVLİSİ BAŞVURUSU NE ZAMAN BAŞLIYOR?

TYP kapsamında MEB bünyesine alınacak personellere ilişkin ilanlar erişime açıldı. İlanlara başvuru yapmak için aşağıdaki linke tıklayarak, müracat yapmak istediğiniz ili seçebilirsiniz.

KPSS şartı yok! 60 bin kamu personeli alınacak!


Geri Dön