04 / 05 / 2024

Krea 3. yaşını L'ist İstinye Suites'de kutladı

Krea 3. yaşını L'ist İstinye Suites'de kutladı

İstanbul Boğazı'nın en güzel koylarından birinde konumlanan L'ist İstinye Suites, yaz mevsimine bir partiyle "Merhaba" dedi



İş ve sanat dünyasından çok sayıda davetlinin katıldığı partinin ev sahipliğini, Krea Grup İcra Kurulu Başkanı Hakan Kodal yaptı. Aşkın Arsunan Gitar Grubu'nun jazz müziğiyle renklenen gecede konuklar, L'ist İstinye Suites'in İstinye Koyu'na bakan muhteşem manzarasının tadını çıkardı. Bu yıl, üçüncü kuruluş yılını bir dizi etkinlikle kutlamayı planlayan Krea Grup, etkinliklerini `Yaza Merhaba' partisiyle başlattı. AVM yatırımlarının yanı sıra L'ist İstinye Suites ile İstanbul'da çok özel  otel konforundaki konut projesine imza atan Krea Grup, bu proje ile hayata yeni bir yorum getiriyor. Lanse edildiği günden itibaren yoğun ilgi gören projede kaba inşaatın yüzde 50'si tamamlandı.

Beş katlı 14 blokta, 150 suit, bahçe ve çatı dubleksleri ile ara katlardaki normal ünitelerden oluşan L'ist İstinye, 1500 metrekareye yayılan sosyal tesislerinde sağlık merkezi, cep sineması, çocuk kulübü gibi çok sayıda hizmet alanı barındırıyor.


Geri Dön