27 / 04 / 2024

Boğaz'ın 'tektaş'ı L'ist İstinye Suites

Boğaz'ın 'tektaş'ı L'ist İstinye Suites

L'ist İstinye Suites projesinin site konseptinde tasarlanan proje lokasyonu İstanbul Boğazı'na en yakın noktada bulunma özelliğiyle benzersiz bir konum taşıyor



 KREA Grup İstanbul Boğazı'nın 'tektaş'ı adını verdiği L'ist İstinye Suites projesine hızla devam ediyor. Krea Grup tarafından 'tektaş' benzetmesi yapılan projenin satış müdürü Müge Büyükyılmaz "L'ist İstinye Suites; site lokasyonu prestijli ve İstanbul Boğazı'na en yakın noktada ve benzersiz bir konumda" diyor.

Boğaz'a dokunma mesafesinde

"Boğaza bu kadar yakın başka arsa da, proje de yok" diyen Büyükyılmaz, "İstinye'nin çok seçkin yatırımlara da ev sahipliği yapması nedeniyle, L'ist İstinye Suites'i 'tektaş' proje olarak anlatıyor. Ayrıca hazırlanan lifestyle da benzersiz" diyerek projeyi tanımlıyor. Lanse edildiği günden itibaren yoğun ilgi gören L'ist İstinye Suites projesinde kaba inşaatın yüzde 50'si tamamlandı. İstinye'den İstanbul Boğazı'nın muhteşem manzarasına sahip proje 14 blok ve 150 suite daireden oluşuyor. 2+1 suite tipinden 5+1'e kadar seçenekleri bulunan L'ist İstinye Suites, yatırımcısını cezbetmek için pek çok yeniliklere de imza atmış bir yapı. Fiyatlar 450 bir Euro ile 1.500 milyon Euro arasında değişiyor.
Gazete Habertürk


Geri Dön