11 / 05 / 2024

Kredi kartı borcunu düzenli ödeyenlere müjde! 15 bin TL geri ödenecek!

Kredi kartı borcunu düzenli ödeyenlere müjde! 15 bin TL geri ödenecek!

Kredi borcuna sahip pek çok kişi bulunmaktadır. Kredi kartı borcunu düzenli bir şekilde ödeyenlere müjde. 15 bin TL iade edilecek. İşte detaylar!



Kredi kartı borcunu düzenli bir şekilde ödeyenlere müjde. Tüketici mahkemesinden bu durumla ilgili emsal bir karar çıktı. Gelen son haberler ışığında; bankalardan kredi çekip her ay düzenli bir şekilde ödeme yapan vatandaşlar, ödemelerin bir bölümünü geri alabileceklerini gördüler. Ortalama olarak 15 bin TL’ye varan geri ödeme için detayları ise belli oldu.

Tüketici mahkemesinden çok kritik bir emsal karar geldi. Bankalardan kredi kullanırken müşterilerden alınan ödemenin bir bölümü geri alınabilecek.

GERİ ÖDEME NASIL OLACAK?

Bir müşterinin Tüketici Mahkemesi’ne yaptığı itiraz neticesinde haklı bulundu. Kredi kullanılırken bankanın hayat sigortası ile yani bu ad altında alınan ücretlerin geri ödenmesi artık mümkün oldu. İhtiyaç kredisi çekecek olan vatandaşlar kendilerine verilen evrakları imzalamadan önce ayrıntılı bir şekilde okuması gerekmektedir.

Kredi kullanırken kredi hayat sigorta ödemesinde bulunan müşteriler bankalarına başvurarak bu ödemelerin hesaplarına iade edilmesi yani geri yatırılmasını isteyebilirler.

İADE İŞLEMİ NASIL ALINIR?

Kredi kullanırken banka sizden hayat sigortası adı altında ödeme aldıysa bu ödemenin geri iadesini talep edebilirsiniz. Çekilen kredi tutarına göre ödenebilecek miktar da değişkenlik gösterebilir. Başvuruda bulunmak isteyenler e-devlet sistemi üzerinden giriş yaparak, “Hayat sigortası poliçe ve tazminat bilgileri sorgulama” bölümüne girerek talepte bulunabilecek.

YAPI KREDİ’DEN 1000 TL AÇIKLAMASI!

Yapı Kredi'den yurtdışına gidecek müşterilere yansıtılacak para puanlar hakkında açıklamada bulundu.

İşte kampanya detayları... 

  • Kampanya 1 ile 30 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerlidir.
  • World Business kartlarınızla ve Yapı Kredi Business TLcard ile yurt dışı fiziki ve sanal poslardan tek seferde yapılacak her 1000 TL ve üzeri işlem için işlem tutarının yüzde 1'i, yani yaklaşık olarak 1000 TL değerinde Worldpuan kazanma durumu olur,
  • Kampanyaya menşei yurt dışı olan web sitelerinden yapılacak işlemler de bu kampanyaya dahildir.
  • Kampanyaya peşin ve taksitlendirme yapılabilen harcamalar dahildir.
  • Fiziksel ve sanal kartla yapılan harcamalar kampanyaya dahildir.
  • Kampanyaya SMS veya World Mobil uygulaması üzerinden katılım yapılabilecektir.
  • SMS ile kampanyaya katılmak için YURTDISI yazıp bir boşluk bırakarak kart üzerindeki müşteri numaranızı SMS ile 4454’e göndermemiz yeterli olacaktır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön