19 / 05 / 2024

Kredi kartı olanlar dikkat! Hesabınızı kontrol edin, son gün!

Kredi kartı olanlar dikkat! Hesabınızı kontrol edin, son gün!

Zincir marketlerin ve çeşitli markaların sadakat kartlarının yanı banka kartı ve kredi kartlarında biriken puanların harcanması için 'son gün' uyarısı geldi.



Kredi Kartı ve banka kartlarında ise durum biraz daha farklı. Her bankanın para puanları için son tarih sınırı farklı.

Kredi kartı olanlar dikkat! Hesabınızı kontrol edin, son gün!

Bankalar 6 ile 24 ay arasında değişen sürelerde tüketiciye sınır koyabiliyor. Bu kapsamda tüketicilerin bankalardan bilgi alması gerekiyor. Bankaların mobil uygulamalarından da süre kontrolü yapılabiliyor.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 12 Aralık 2022 tarihinde saat 18.29'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.63 Türk Lirası, euro 19,39 Türk Lirası, altının gramı ise bin 68 Türk Lirası değerinde.

İslam Memiş gram altın için Cuma gününü işaret etti! 'Dikkat!'

Benzine çifte indirim müjdesi! Şoförler bayram etti!

Asgari ücret beklentisi belli oldu! Bakanlık resmen açıkladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön