07 / 05 / 2024

Kripto para analistinden bomba yorum! Bitcoin'in yükselişe geçeceği zamanı açıkladı! Bitcoin...

Kripto para analistinden bomba yorum! Bitcoin'in yükselişe geçeceği zamanı açıkladı! Bitcoin...

Düşüşe geçen kripto para piyasası son günlerde yükseliş trendini yakaladı. Coin uzmanı bu yükselişten sonra kritik açıklamayı yaptı. İşte kripto ticareti uzmanı Michaël van de Poppe'in kripto para açıklaması...



Kripto paralarda son durum: Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’ler ne kadar? İşte 1 Haziran 2022 kripto piyasası

Teknolojioku haber sitesinde yer alan habere göre, Bitcoin, altın, Apple ve Saudi Aramco'nun hakim olduğu 6265 emtia ve şirket listesinde 10. sırada yer alıyor. Toplamda 86.51 trilyon dolar değerinde dünyanın en değerli varlığı olarak 10. sırasına geri döndü.

BİTCOİN FİYAT ANALISTİ

Mevcut durumda, BTC, gün içi yüzde 0,31 ve önceki yedi gün boyunca yüzde 2,2'lik bir artış olan 29.663 dolardan işlem görüyor. CoinMarketCap verilerine göre, basın zamanında piyasa değeri 566.1 milyar dolardı.

Öte yandan, CoinMarketCap'teki yüzde 80 tarihsel doğruluğa sahip kripto topluluğu, Bitcoin'in 24.000'den fazla topluluk üyesinin oyu ile Haziran 2022 tarihinin sonunda 41.000 doların üzerinde işlem göreceğini tahmin etti.

Traktör alacaklar dikkat! Başak Traktör Haziran ayı fiyatlarını güncelledi! İşte 5 Haziran 2022 fiyat listesi!

Tarım Kredi Kooperatifi'n yeni aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Bu fırsat kaçmaz! İşte 5 Haziran 2022 fiyat listesi

Migros Birlikten Berekete kampanyası! Sucuk fiyatları dip yaptı, yüzde 50 indirim! İşte 5 Haziran 2022 fiyat listesi

A101'de çılgın kampanya! Ayçiçek yağı, dana eti ve tavuk etinde dev indirim! İşte 5 Haziran 2022 fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön