09 / 05 / 2024

Kripto para borsasında büyük vurgun! Önce hesaplar kapatıldı sonra sırra kalem bastılar!

Kripto para borsasında büyük vurgun! Önce hesaplar kapatıldı sonra sırra kalem bastılar!

Kripto para borsasında kullanıcıların hesaplarının çekim işlemine kapatılması ile gündeme gelen Humex kurucuları 20 milyon dolarla kaçtığı öne sürülüyor. Humex kullanıcıları şoka uğradı! Ayrıntılar haberimizde...



20 MİLYON DOLARLIK VURGUN İDDEASI

Humex kurucusu Franko Çonk Enrikuez ‘in ve CEO’su Tank Kaiçe’nin 20 milyon dolarla yurtdışına kaçtıkları iddea ediliyor.
Mağdur bir yatırımcı, "Bir tanıdık vasıtasıyla duydum açıkçası. Duyduğumda da çok kar elde edebileceğimi düşündüm. Bunun üstüne de kredi çektim. Ev kredisine de girmiştik. Maalesef ki şu an ne bu krediyi ödeyebilecek durumdayım ne de çektiğim ev kredisini ödeyebilecek durumdayım" ifadelerine yer verdi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön