29 / 04 / 2024

Kripto para milyarderleri belli oldu!

Kripto para milyarderleri belli oldu!

Bloomberg Milyarderler Endeksi'nin sonuçlarına göre, en zengin kripto para girişimcilerinin isimleri belli oldu. Peki en zengin kripto para girişimcileri kimler oldu? İşte ayrıntılar...



Aynı zamanda, kripto servetleri değişken. Bir zamanlar dünyanın en büyük kripto türev borsası olan BitMex, uyarıcı bir hikaye niteliği taşıyor. Ağustos'ta BitMex, yasa dışı türev ürün ticaretine izin verdiği ve kara para aklamayla mücadele yasalarını ihlal ettiği iddialarının ardından CFTC ve Mali Suçları Uygulama Ağı ile davaları çözmek için 100 milyon dolar ödeme yaptı.

Kripto para milyarderleri belli oldu!

Firma tarafından iddialar kabul etti de edilmedi yalanlanmadı da. Kurucular Arthur Hayes, Samuel Reed ve Ben Delo, kendilerini Banka Gizliliği Yasasını ihlal etmekle suçlayan ayrı bir Adalet Bakanlığı davasında suçsuz olduklarını onaylamalarının ardından yargılanmak için bekliyorlar. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön