29 / 04 / 2024

Kripto para milyarderleri belli oldu!

Kripto para milyarderleri belli oldu!

Bloomberg Milyarderler Endeksi'nin sonuçlarına göre, en zengin kripto para girişimcilerinin isimleri belli oldu. Peki en zengin kripto para girişimcileri kimler oldu? İşte ayrıntılar...



Bloomberg Milyarderler Endeksi, sektör araştırmacıları Coingecko ve Nomics tarafından yayınlanan ABD doları cinsinden spot ve türev işlem hacimlerini ve reklamı yapılan işlem ücretlerini kullanarak Binance'in 2021 gelirini tahmin etti. Hesaplama, marj kredisi, teknoloji, danışmanlık ve NFT'ler gibi firmanın diğer gelir kaynaklarını kapsamıyor. Halka açık emsallerin kurumsal satış değerinden çokluğu kullanılarak değerlenir. Bu bilgilerin ifşa edilmesinin gerekli olduğu yargı bölgelerindeki kamu açıklamalarına ve düzenleyici başvurularını gerekçe göstererek, Zhao'nun firmanın yüzde 90'ına sahip olduğunu varsayıyor. Zhao, Kasım röportajı sırasında Bloomberg'e yaptığı açıklamada, Binance'in gelirinin, firmanın geleneksel para birimlerine dönüştürmediği yüzlerce kripto token üzerinden gerçekleştiğini belirtti.  "Bugün sayıyı hesaplarsanız, bir sayı ve 5 dakika sonra farklı bir sayı çünkü her fiyat değişiyor" diyen Zhao'nun kripto zenginliğine giden yolu, 2013'te Şanghay'da, o zamanlar BTC Çin'in CEO'su Bobby Lee ve her ikisi de onu net değerinin yüzde 10'unu Bitcoin'e yatırmaya teşvik eden yatırımcı Ron Cao ile dostane bir poker oyunu sırasında başladı.

İşte kripto para milyarderlerinin listesi!

Kripto para milyarderleri belli oldu!

 

Binance 2021'de 20 milyar dolar gelir elde etti!

Kripto paraları 2022'de neler bekliyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön