28 / 04 / 2024

Kripto para piyasasında sert hareketlenme başladı!

Kripto para piyasasında sert hareketlenme başladı!

Kripto paraların atası olarak bilinen Bitcoin son 24 saat içerisinde yüzde 5 değer kazancıyla 43 bin 200 dolara ulaştı.



Kripto para piyasaları yeniden yükselişe geçti. Hürriyet'te yer alan habere göre; en yüksek hacimli kripto para birimi olan Bitcoin son 24 saatte yüzde 5'in üzerinde arttı. Bitcoin böylelikle tekrar 43 bin doları geçti.

Bitcoin beraber  Ethereum da yükselişe geçti.Ethereum son 24 saatte yüzde 6'nın üzerinde değer kazanarak 2 bin 950 dolara çıktı ve 3 bin dolar seviyesine ulaştı.  Ethereum'da son bir haftada yaşanan yükseliş ise yüzde 21 değer kazanmış oldu. 

Kripto para piyasasında sert hareketlenme başladı!

Önde gelen kripto paralardan olan Ripple'da ise yükseliş sınırlı seviyede yaşandı. Ripple son 24 saatte yüzde 3'ün üzerinde değer kazanarak 0.76 dolar seviyesine ulaştı. Son 24 saatte yüzde 4'ün üzerinde artan iki kripto parada Binance Coin 349 dolara, Cardano 1.44 dolara ulaştı.

Kripto paraya bir fren de Hong Kong'dan geldi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön