14 / 05 / 2024

Kripto para piyasasının yönü belli oldu! İşte öne çıkan gelişmeler!

Kripto para piyasasının yönü belli oldu! İşte öne çıkan gelişmeler!

Zor günler geçiren kripto paranın yönüyle ilgili öne çıkan gelişmeleri derledik. İşte piyasadaki son durum…



Bu gelişmelerin ardından Bitcoin, gece yüzde 5 değer kaybıyla 21 bin 970 dolar  seviyesine geri çekildi. Güne ufak toparlanmalarla başlayan Bitcoin değerlendirme hazırlanırken 22 bin 370 dolar seviyesinde işlem görmeye devam ediyor. Lider kripto para biriminin piyasa değeri ise 431 milyar dolar civarında yer alıyor.

Ethereum da Bitcoin’in ardından gece bin 544 dolar seviyelerine kadar düştü. Sabah saatlerinde bin 560 dolar seviyelerinde hareketlilik eğiliminde. Önemli iki destek seviyesini kaybeden Bitcoin ardından altcoinlerde de yüzde 5 ve yüzde 10 aralığında sert düşüşler kaydetti. TROY, AKRO, RIF ve QUICK yeni günde çift haneli kazançlar ile Bitay’da en çok yükselen kripto paralar olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

 Kripto para piyasasının yönü belli oldu! İşte öne çıkan gelişmeler!

Dün ABD’de açıklanan işsizlik haklarından faydalanma başvuruları 190 bin ile beklentilerin altında kalarak iş gücü piyasasının güçlü görünümünün korunduğu yorumlarını beraberinde getirdi. İşgücü piyasasındaki işaretler FED’in sıkı para politikasına devam edebileceği yorumlarını arttırmasına karşın FED üyelerinin bazılarında güvercin konuşmalarının olması küresel piyasalarda risk iştahını kabartmış durumda.

Elon Musk Kriptoyu Bırakıyor: Yapay Zeka Yatırımlarına Odaklandı!

Şubat ayında en fazla kazandıran yatırım aracı kripto paralar oldu

Dev kripto borsasında kritik gelişme! Binance’e ambargo uyguluyor!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön