06 / 05 / 2024

Kripto para vurgununa bir yenisi daha eklendi! Türkiye'de faaliyet gösteriyordu!

Kripto para vurgununa bir yenisi daha eklendi! Türkiye'de faaliyet gösteriyordu!

Minex Partner platformuna yüksek kazanç ümidiyle paralarını yatıran çok sayıda yatırımcı, paralarını çekemedi. Kripto yatırımcıları olay üzerine savcılıklara şikayet yağdırdı.



Yaptıkları girişemlerden sonuç alamayan yatırımcılar ilgili savcılıklara giderek suç duyurusunda bulundular. Savcılığa başvuran yatırımcılar, “Fenomenlere inandık paramızı yatırdık. Şimdi bırakın kârı ana paramızı bile geri alamıyoruz. Minex Partner’in mobil uygulamasından paramızı görebiliyoruz ama işlem yapmaya çalıştığımızda bir sonuç alamıyoruz. Paramızın bize iade edilmesini istiyoruz” dediler. Şu ana kadar 88 kişi savcılığa suç duyurusunda bulunurken, 250 kişi de CİMER’e başvurdu.

Kripto para vurgununa bir yenisi daha eklendi! Türkiye de faaliyet gösteriyordu!

SAYI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Minex Partner kullanıcılarından Ersen Şener de, “Sosyal medyada Minex Partner’in reklamlarını görüyordum, fenomenler de tanıtımını yapıyordu. Ben de onlara güvendim. Önce düşük miktarda yatırım yaptım, vadesi dolunca tüm paramı çektim. Sorunsuz işlem yapabildiğim için güvenim arttı. Daha sonra 5 bin 390 Dolar yatırdım. En son 15 Haziran’da mobil uygulamadan işlem yaptım artık yapamıyorum. Sistemin çalışmadığından haberi olmayan insanlar var. Mağdurlar olarak açtığımız gruplara gelip ‘işlem yapamıyorum paramızı nasıl kurtarabilir’ diyorlar. Sesimizin duyulmasını istiyoruz. İçerde 350 bin dolar parası kalanlar var. Ev kirasını ve kredilerini ödeyemeyen insanlar var. Çoğu kullanıcı utandığından konuşmak istemiyor. Şu anda savcılığa başvurmuş 88 arkadaşımız var. Her geçen gün bu sayı artıyor” dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön