04 / 05 / 2024

Kripto para yatırımcıları dikkat! 17 altcoin için beklenen gün geldi!

Kripto para yatırımcıları dikkat! 17 altcoin için beklenen gün geldi!

Son zamanlardaki dalgalı grafiğiyle dikkat çeken kripto paralarda sular durulmuyor. İşte kripto para yatırımcılarını yakından ilgilendiren bu 17 altcoinde yaşanacak gelişmeler...



Kriptokoin'in aktardığına göre, 17 altcoinde yaşanacak gelişmeler şu şekilde:

1-Cosmos Hub (ATOM), Injective (INJ), Kadena (KDA) gibi kripto para birimleri, Teksas’ın Austin şehrinde Consensus Konferansı’nın bir parçası olarak DCentral’e katılacak.
2-BitMart, Muu Inu’yu (MINU) Tether (USDT) çiftiyle listeliyor.
3-Liquidity (LQTY), Maker (MKR), Ocean Protocol (OCEAN) gibi kripto para birimleri, Berlin’de 7-9 Haziran 2022 tarihleri arasında yapılacakolan Blockchain Oracle Zirvesi’ne katılacak.
4-Bitfinex, Verasity’i (VRA) listeliyor.

Kripto para yatırımcıları dikkat! 17 altcoin için beklenen gün geldi!

5-Filecoin (FIL), Austin’de buluşma gerçekleştiriyor.
6-Vulcan Forged (PYR), Phalanx Minotaur Avatar’larının NFT lansmanını yapacak. Söz konusu lansman dahilinde500 NFT piyasaya sürülecek.
7-aelf (ELF), v.1.2.0 güncellemesini yapacak. Söz konusu bu güncellemeyle ağa MultiNFT sözleşmeleri, işlem ücretleri muafiyeti, BigInt değer eklemesi gibi özellikler geliyor.
8-Yield Protocol (YIELD), halka açık Yieldshield beta lansmanını yapacak.
9-BitMart, Ritestream’i (RITE) USDT çiftiyle listeliyor.
10-MesChain (MES), MesChain NFT’lerini piyasaya sürecek. NFT’ler, Binance Smart Chain üzerinde oluşturulmuş olan MesChain pazaryerinden de satın alınabilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön