07 / 05 / 2024

Kripto paralar küresel ticarete giriyor! Artık ticarette de kullanılacaklar! 

Kripto paralar küresel ticarete giriyor! Artık ticarette de kullanılacaklar! 

Rusya, kripto paraları diğer ülkelerle barter ticarette kullanmak için harekete geçiyor. 



Chebeskov,, Rusya'nın kripto paraları diğer ülkelerle barter ticarette kullanması için, dijital varlıkların yasallaştırılmasına ilişkin düzenleme yapılmasının gerekli olduğunu vurguladı.

Kripto paralar küresel ticarete giriyor! Artık ticarette de kullanılacaklar! 

Dünya'da yer alan habere göre; "Rusya MB, kriptoparaların ödeme için kullanılmasına karşı değil. Rusya MB, eğer Rusya'da kripto paralar var ise bunlardan kurtulmanın iyi olacağının bilincinde" ifadelerini kullanan Chebeskov, kripto paraların uluslararası ticarette kullanılmasına imkan tanımanın Batı'nın yaptırımlarına karşı koymaya yardımcı olacağını belirtti. 

Rusya MB Başkanı Nabiullina dün gerçekleştirdiği konuşmada, kripto paraların usya içinde ödeme aracı olarak kullanılmasına karşı olduğuna dikkat çekmişti. 

48 bin lirası olana TOKİ'den sıfır konut fırsatı! 2+1 ve 3+1 konutlar için başvurular başlıyor! Sakın kaçırmayın!

TMO'da büyük fırsat! TMO ayçiçek yağı, fındık, mercimek, nohut fiyatlarını açıkladı! İşte 17 Haziran 2022 fiyat listesi

Emekli ve memur Temmuz zammında son dakika! Yeni rakamlar netleşti! En düşük emekli ve memur maaşı kaç lira?

Hayalinizdeki eve 86 bin TL'ye sahip olabilirsiniz! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 17 Haziran 2022 fiyat listesi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön