05 / 05 / 2024

Kripto paralar Ocak ayının ilk yarısının galibi oldu!

Kripto paralar Ocak ayının ilk yarısının galibi oldu!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Ocak ayının ilk yarısında kripto paralar en çok getiri sağlayan yatırım aracı oldu. İşte kripto paralar ile ilgili son dakika detayları...



Ekonomik takvimin nispeten sakin olacağı bu haftada, bugün akşam saatlerinde FED kurulu üyesi Williams’ın konuşması da piyasalar tarafından yakından izlenecek. Verilen detaylara göre, hafta genelinde de ABD’den ÜFE ve perakende satış verisiyle Euro Bölgesi’nde de TÜFE verisi takip edilecek önemli veriler olacak.

Kripto paralar Ocak ayının ilk yarısının galibi oldu!

Kripto para birimlerinin şahı olarak bilinen Bitcoin hızlı yükselişlerden sonra şimdilik akümüle oluyor. Gün içinde 21 bin 150 dolar seviyelerinden fiyatlanırken, yukarı yönlü hareketlilik olması durumunda ilk kritik direnç seviyesi olarak 21 bin 600 dolar seviyesi ile karşılaşabilir. Söz konusu bu seviyenin üzerinde günlük kapanışlar yapması 23 bin 230 dolar seviyelerine kadar bir yükselişi destekleyebilir. Aşağı yönlü hareketlilikte de ilk destek seviyesi olarak 20450$ seviyesinin çalışması beklenebilir. Bu seviyeye tutunamaması halinde 19 bin 500 dolar seviyelerini beraberinde getirebilir.

Yine aktarılan detaylara göre, Matic iki haftada yüzde 40 civarında artış göstererek gün içerisinde 1.015 dolar seviyelerinde fiyatlanıyor. Şimdilik direnç bölgesinde akümüle olan Matic, yukarı yönlü hareketliliğin sürmesi için 1.035 dolar seviyesinin üzerinde günlük kapanışlar yapması oldukça kritik olacaktır. Bu seviyenin aşılması durumunda da 1.128 dolar ardından da 1.323 dolar seviyelerini beraberinde getirebilir. Aşağı yönlü hareketlilikte de 0.982 dolar seviyesinin destek olarak çalışması beklenebilir. Bu seviyeye tutunamaması durumunda da bir sonraki destek seviyesi olan 0.926 dolar karşımıza çıkıyor.

Rusya'dan kripto para atağı! İran ile ortaklaşa yapacaklar

 Bitcoin 9 haftanın zirvesinde!

Bitcoin arz payında rekor! Artık dijital altın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön