08 / 05 / 2024

Kripto paralar sert çakıldı! Piyasadan 78 milyar dolar silindi! İşte Bitcoin, Ethereum, Solana'da son durum...

Kripto paralar sert çakıldı! Piyasadan 78 milyar dolar silindi! İşte Bitcoin, Ethereum, Solana'da son durum...

Kripto paralarda düşüş bugünde devam etti. Lider kripto para birimi Bitcoin gece 3 sıralarında sert fiyat hareketlerine sahne oldu. Bitcoin'deki seyir kripto paralarıda etkiledi. Peki kripto paralarda son durum ne? İşte detaylar...



Bitcoin'de yatırımcıları şok eden gelişme! Resmen çakıldı! Şimdi ne olacak?

ETHEREUM’DA SERT DÜŞTÜ

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Bitcoin’de gerçekleşen ani düşüşün etkisiyle birlikte altcoinlerde de düşüş görüldü. Ethereum 1860 dolar seviyelerinden 1725 dolara kadar indi. Ethereum’da değer kaybı yüzde 7’nin üzerine ulaştı.

SOLANA YÜZDE 9’A YAKIN GERİLEME KATDETTİ

Son 1 senede gerçekleştirdiği yükseliş ile kripto para birimlerinin parlayan yıldızı Solana da kripto para piyasasında görülen sert hareketlerden etkilendi. Solana 42.39 dolar seviyelerinden 38,70 dolara kadar gerileyerek yüzde 9’a yakın düşüş kaydetti.

230 MİLYON DOLAR TASFİYE OLDU 

Son 24 saat içerisinde kripto para borsalarında kaldıraçlı işlemlerde 230 milyon dolar tasfiye oldu. Ethereum’da 77 milyon dolar kaybedilirken, Bitcoin işlemi yapan yatırımcıların 65 milyon doları kül oldu. 

En yüksek tasfiye oranı ise Okex borsasında yaşandı. Ethereum/USDT paritesi üzerinde yapılan tek seferlik işlemde 2.32 milyon dolar tasfiye oldu. 

Bitcoin de yatırımcıları şok eden gelişme! Resmen çakıldı! Şimdi ne olacak?

PİYASADAN 78 MİLYAR DOLAR YOK OLDU

Bitcoin’de gerçekleşen sert düşüşün etkisiyle birlikte kripto para birimlerinin toplam sermaye değeri 1.258 trilyon dolar seviyesinden 1.180 trilyon dolara kadar geriledi. Böylelikle kripto para piyasasından 78 milyar dolar silindi.

Tarla Traktörü alacaklar dikkat! Başak Traktör Haziran ayı fiyatlarını güncelledi! İşte 8 Haziran 2022 fiyat listesi!

ŞOK Market 8 Haziran aktüel ürünler kataloğu: Bu indirim kaçmaz! İşte ŞOK aktüel ürünler 8 Haziran 2022 fiyat listesi

ŞOK'ta büyük kampanya! ŞOK'ta ayçiçek yağı, çay ve toz şeker fiyatları ne kadar! 7 Haziran 2022 indirimli fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön