02 / 05 / 2024

Kripto paralara yasak mı gelecek düzenleme mi? İşte son dakika gelişmeleri...

Kripto paralara yasak mı gelecek düzenleme mi? İşte son dakika gelişmeleri...

Rusya Merkez Bankası kripto varlıklara yönelik geniş çaplı bir yasak konusunda bastırırken iktidar tarafından yapılan bir araştırmada dünya genelindeki kripto varlıkların yüzde 12 civarının Ruslara ait olduğu belirlendi.



Merkez Bankası, kriptoların Rusya’nın tüm finansal sistemi için tehlikeli olduğunu dile getirerek madencilik ve ticaretin yasaklanmasını istiyor.

Hükümet ise ticareti Rus bankaları dahilinde yapmak, yabancı kripto borsa sitelerini engelleme sürecini sadeleştirmek ve yerleşik olmayanlara meşru yerel borsalara erişimde bulunmak gibi bir dizi kural üzerine yoğunlaşıyor. Öte yandan kriptoların muhalefet partilerini yasadışı bir biçimde finanse etmek amacıyla kullanılabileceği konusunda endişeler de mevcut.

Kripto paralar çakılıyor: Bitcoin bir ayda 470 milyar dolar eridi!

Kripto para yatırımcılarına dikkat çeken uyarı: Beklemede kalın!

Bitcoin toparlanacak mı? İşte son durum...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön