06 / 05 / 2024

Kripto paralarda bir haftada 400 milyar dolar buharlaştı! Yatırımcılara büyük şok! 

Kripto paralarda bir haftada 400 milyar dolar buharlaştı! Yatırımcılara büyük şok! 

Küresel kripto para piyasası, yükselen enflasyon ve faiz oranlarındaki artışlar karşısında sektörde aşağı yönlü eğilim sürüyor. Kripto paralarda bir haftada 400 milyar dolar buharlaştı...



CoinMarketCap verilerine göre, geçtiğimiz hafta kripto piyasası 6 Haziran tarihindeki 1.286 trilyon dolardan 13 Haziran'daki düşüşün ardından 1.005 dolarla bir trilyonun biraz üzerinde seyretti. CoinMarketCap verilerine görebir hafta süresinde piyasa değerinden 281 milyar dolar buhar oldu. Bu sabah da süren sert düşüşle beraber bu kayıp 400 milyar dolara yükseldi. 

Kripto paralarda bir haftada 400 milyar dolar buharlaştı! Yatırımcılara büyük şok! 

Teknolojioku'dan Erhan Doğru'nun haberine göre; Son 24 saatteki kripto para piyasası değeri yüzde 8,59 azalırken, kripto para piyasasının önceki 24 saattteki tüm hacmi yüzde 27,18 oranında bir artışı temsil ederek 110.52 milyar dolar oldu. 

Geçtiğimiz gün, Bitcoin ( BTC ) 25 bin dolardan biraz düşük seviyelerdeydi. BTC, gün içinde yüzde 10,01 ve önceki hafta boyunca yüzde 20,81 değer kaybetmişti. Bitcoin, 18 ayın en düşük seviyesine gerilemesi sebebiyle piyasa değeri 472 milyar dolar olarak gerçekleşmişti. Ancak bu sabah saatlerinde, Bitcoin yüzde -18,68 değer kaybederek, 21 bin dolar seviyelerinden işlem gördü.  

Altın yarın çok can yakacak! Altın fiyatlarında bir ilk! Son dakika şoku...

Hükümet 391 bin TL'den başlayan fiyatlarla hazine arazisi satıyor! Yüzde 25 peşinat ve 24 ay taksit fırsatını kaçırmayın

TOKİ'den 42 bin 463 lira peşinatla ev fırsatı! 2+1 ve 3+1 sıfır konutlar için başvuruları sakın kaçırmayın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön