28 / 04 / 2024

Kripto paralarda Çin depremi: Hesaplar kapanıyor!

Kripto paralarda Çin depremi: Hesaplar kapanıyor!

Çin'in en büyük kripto para borsası Huobi, Çin kullanıcılarının hesaplarını yıl sonuna kadar kapatma kararı aldı.



Kripto paralarda Çin depremi gündemi karıştırıyor. Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Çin Merkez Bankası, geçen günlerde kripto paralara ilişkin kararını duyurmuş; gerçekleştirilen açıklamada, kripto para birimiyle ilgili bütün işlemlerin ‘yasa dışı’ olduğuna dikkat çekilmiş ve yasaklanması gerektiği ifade edilmişti. 

Kripto paralarda Çin depremi: Hesaplar kapanıyor!

Bu karardan sonra dikkat çekici bir gelişme meydana geldi. Çin'in en büyük kripto para borsası Huobi, Çin kullanıcılarının hesaplarını yıl sonuna kadar kapatma kararı aldı. Huobi daha önce de yeni kullanıcı kayıtlarının yapılmadığını duyurmuştu. 

Çinli kullanıcılar Binance ve OKEx gibi popüler borsaların da buna benzer kararlar alacağının kesin olduğunu düşünüyor.

Konya'da kripto para madenciliği operasyonu!

Çin'den Bitcoin yasağı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön