04 / 05 / 2024

Kripto paralarda sakinlik kısa sürdü!  Bitcoin sıçrayışa geçti! Ethereum...

Kripto paralarda sakinlik kısa sürdü!  Bitcoin sıçrayışa geçti! Ethereum...

Hafta içi sakinlikle başlayan kripto baralar hareketlenmeye başladı. Bitcoin son 24 saatte yüzde 9'luk değer artışı yaşarken Ethereum'da ise yüzde 8'lik bir yükseliş kaydedildi. İşte ayrıntılar...



DİĞER KRİPTO PARA BİRİMLERİ

Kripto para piyasasında bir yükseliş söz konusuyken 34 milyar dolar sermaye değeriyle 7. sırada bulunan Terra (LUNA), dünden bu yana yüzde 17'lik değer artışıyla 93 dolara kadara ulaştı.

Kripto paralarda sakinlik kısa sürdü!  Bitcoin sıçrayışa geçti! Ethereum...

Ripple cephesinde de yükseliş sınırlı oldu. XRP'nin fiyatı yüzde 3.5 artarak 74 centi aştı.

Öte yandan Dogecoin de yükselen kripto paralar arasına girmeyi başardı. DOGE'un fiyatı yüzde 3.5 yükselerek 12'i centi gördü.

Bitcoin, ABD kararnamesi etkisiyle yükselişe geçti! 

AB'den Rusya'ya kripto para yaptırımı geliyor!

Kripto para piyasasında sessizlik sürüyor! İşte Bitcoin ve Ethereum'da son durum...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön