30 / 04 / 2024

Kripto paralarda son durum ne?

Kripto paralarda son durum ne?

Kripto para borsasında Bitcoin'in yeniden yükselmesiyle Ethereum ve Dogecoin de yükseliş trendine girdi.



Son günlerde düşüş eğilimine giren Bitcoin bugün 58 bin dolara yükseldi. Posta'da yer alan habere göre; Bitcoin kısa sürede yatırımcısına yüzde 23 kazanç sağlamış oldu. 

Bitcoin’den sonra en çok tercih edilen kripto paraolan Ethereum da 2800 doları geçti. Son bir haftalık grafik incelendiğinde 2200 dolar seviyelerinden harekete başlayan Ethereum 2800 doları aşarak kısa sürede yüzde 27 kazandırdı. 

Kripto paralarda son durum ne?

BITCOIN’DE ELON MUSK ETKİSİ 

Milyarler iş adamı Elon Musk, Tesla’ya alınan 1.5 milyar dolarlık Bitcoin’lerin elden çıkardıldığını duyurmuş bunu da Tesla’nın bilançosuna kar olarak yansıtmıştı. Bu hamle sonrasında Bitcoin’de sert fiyat hareketleri gerçekleşmiş ve 47 bin dolar seviyesine kadar gerilemişti. 

DOGECOIN YİNE 3 LİRA SINIRINDA

Sınırsız sayıya sahip ve üretilmeye devam edilen Dogecoin fiyatlarında artışlar kaydediliyor. İş insanı Elon Musk’ın attığı tweetlerle yön bulmaya çalışan Dogecoin 24 saatte 2.52 liradan 3.05 liraya çıktı ve yüzde 21 oranında yükseliş kaydetti. Son bir haftada 2 lira seviyelerinden Dogecoin 3 lira seviyesine kadar yükseldi.

Ethereum tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön