02 / 05 / 2024

Kripto paralarda tarihi zirve hayal mi oldu? Piyasada yaprak kıpırdamıyor!

Kripto paralarda tarihi zirve hayal mi oldu? Piyasada yaprak kıpırdamıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para piyasalarında tatsız seyir sürüyor. Peki kripto parada tarihi zirveler hayal mi oldu? İşte merak edilen sorunun yanıtı...



YÜKSELENLER ALTCOINLER Mİ?

Yaşanan gelişmelere göre, en çok yükselenler listesinde altcoinler şimdilik başa oturdu. Herhangi bir neden olmadan spekülatif şekilde fiyat hareketlerinde olan altcoinler yatırımcılarına bir anda yüksek kazançlar sağlamış olduğu gibi bir anda da paralarının neredeyse tamamını yitirmelerine sebep oldu.

Resmi olarak açıklanan verilere göre, OOKI yüzde 59 oranında yükselişle 0,020 dolar, FORTH yüzde 38 oranında yükselişle 7,27 dolar, QNT yüzde 22 oranında yükselişle 126,7 dolar, IDEX yüzde 71 oranında yükselişle 0,29 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Kripto paralarda tarihi zirve hayal mi oldu? Piyasada yaprak kıpırdamıyor!

EN ÇOK DÜŞENLER HANGİLERİ?

Açıklanan resmi verilere göre, en çok düşenler listesinde de altcoinler yer alıyor. Son zamanlarda sık sık gündeme gelen bazı altcoinler şimdi de düşüşte liderliğinde.

ACA yüzde 15 oranında düşüşle 1,25 dolar, JOE yüzde 16 oranında düşüşle 1,28 dolar, PEOPLE yüzde 14 oranında düşüşle 0,075 dolar, ANC yüzde 13,5 oranında düşüşle 1,33 dolar seviyesinde.

HACİM LİDERİ DEĞİŞTİ Mİ?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para piyasasında en yüksek hacime sahip olan kripto para devi Bitcoin liderliği 455.7 milyar dolar, Ethereum 444.7 milyar dolar, Solana da 148.6 milyar dolar ile elinde tutuyor.

Emlakta 2022 nasıl geçecek?

Kripto paraların geleceği ne olacak?

Kripto paralar balon mu?

Gram altında kritik seviye! Bu eşik aşılırsa...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön