04 / 05 / 2024

Kripto paralarla ilgili kritik açıklama: Yeni çıkanları piyango bileti olarak görün!

Kripto paralarla ilgili kritik açıklama: Yeni çıkanları piyango bileti olarak görün!

Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) komiseri Caroline Pham son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paralarla ilgili yaptığı açıklamada yeni çıkan kripto paraları piyango bileti olarak görmelerini tavsiye etti. İşte o açıklama...



Teknolojioku'nun aktardığına göre, Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) komiseri Caroline Pham son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paralarla ilgili yaptığı açıklamada insanların açıkçası yeni kripto tokenlerinden bazılarını, piyango biletleri olarak düşünmeye başlaması gerektiğini söyleyerek, "Gittiğinizde ve bir piyango bileti aldığınızda, büyük bir vuruş yapıp çabucak zengin olabilirsiniz, ama bu olmayabilir de" dedi.

Kripto paralarla ilgili kritik açıklama: Yeni çıkanları piyango bileti olarak görün!

Caroline Pham'a göre, Terra madeni para çöküşü, piyasalar için bir trajediydi ve özellikle bazı varlıkların riskli doğasıyla ilgili paydaşlar için bir gerçeklik kontrolüydü.

Kripto paralarda son durum: Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’ler ne kadar? İşte 1 Haziran 2022 kripto piyasası

Ünlü yatırım bankacısı, Ethereum'un Bitcoin'i geçeceğini duyurdu! Piyasanın hakimi olacak!

Bitcoin'de son dakika! Bitcoin yükselecek mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön