22 / 05 / 2024

Kripto parası olanlar dikkat! Balinalarda hareketlilik başladı! İşte fiyatı artan altcoinler!

Kripto parası olanlar dikkat! Balinalarda hareketlilik başladı! İşte fiyatı artan altcoinler!

Kripto para borsalarında oklar bir aşağıya bir yukarı dönerken balinaların hareketliliği başladı. Altcoinlerin değeri yine değişirken değer kazanan altcoinler dikkat çekti. İşte detaylar…



ADA ÖNCE DÜŞTÜ, SONRA ÇIKTI

Karar gazetesinde yer alan habere göre, Ocak ve şubat rallilerinde diğer altcoinlerin aksine çok değer kazanmayan Cardano (ADA), toparlanma eğilimi gösterse de FED'in kararlarının ardından dün düşüşe geçerek yatırımcısını biraz üzmüştü.

Dün akşam saatlerinde yeniden toparlanan ADA'nın şubat ayının başından bu yana balinaların ilgisini çektiği belirtildi. Önemli iyileştirmeler yapmayı planladığını açıklayan Cardano'nun planlarını takip eden balinaların şu an için bir beklenti satın aldığı belirtiliyor. ADA ise, balinaların hamlesinden bu yana yükseliş eğiliminde görülüyor.

HEX, TIRMANMAYA BAŞLADI

Kripto para borsalarının tartışmalı para birimlerinden biri olan Hex (HEX), Richard Heart sayesinde popüler olmuştu. Bir süredir balinaların markajında olan HEX'te yüksek balina işlemleri yapılmaya başlandı. İyi bir şubat ayı geçiren HEX, 9 Şubat 2023 dışında tırmanışını bu ay boyunca devam ettirmeyi başlardı.

SAND HER DÜŞÜŞE GEÇEBİLİR

Kripto parası olanlar dikkat! Balinalarda hareketlilik başladı! İşte fiyatı artan altcoinler!

Rallilerden güçlü çıkan ve hızla yükselen The Sandbox (SAND) de balinaların yeni gözbebeği Facebook kurucusu Mark Zuckerberg'in de bu alana yatırım yapması, balinaların iştihanı artıran en önemli detay. Uzmanlar, kısa vadede fiyatın artan dolaşım arzıyla birlikte düşebileceğini tahmin ediyor. SAND, yükselişini bugün de sürdürmeye devam ediyor.

IMF’den Bitcoin’e onay çıkmadı! İşte açıklanan 9 maddelik kripto para eylem planı...

Kripto yatırımcıları dikkat! Bitcoin yükseliyor!

Bitcoin`de yükseliş sürecek mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön