01 / 05 / 2024

Bitcoin`de yükseliş sürecek mi?

Bitcoin`de yükseliş sürecek mi?

Büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC) yeni haftaya düşük volatilite ile başladı.



Geçtiğimiz hafta güçlü bir yükseliş ivmesi yakalayan ve 25.000 ABD Doları fiyat seviyesine ulaşan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), yeni haftaya küçük bir değer kaybıyla başladı. Ethereum (ETH), son düşüşün ardından 1.700 dolar seviyelerinde açıldı.

Kripto Para Piyasasında Son Durum

CoinTürk'ten Ali Eren Girişken'in haberine göre; lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), geçen hafta ortalama yüzde 2'lik bir artış kaydettikten sonra, hafta başında hafif bir fiyat düşüşü kaydederek 23.800-25.000$ arasına geriledi.Fiyat seviyeleri arasında konsolidasyona başladık. Kripto para piyasası oynaklığı son 24 saat içinde önemli ölçüde düştü.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön