15 / 05 / 2024

Bitcoin`de yükseliş sürecek mi?

Bitcoin`de yükseliş sürecek mi?

Büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC) yeni haftaya düşük volatilite ile başladı.



Coinglass verilerine göre, kripto para piyasasında son 24 saatte ortalama 130 milyon dolar değerinde kısa ve uzun pozisyon tasfiye edildi. Bu arada Ethereum (ETH), son fiyat oynaklığının ardından 1.700 dolardan açıldı, ancak toplam kripto para birimi piyasa değeri, gün içi düşüşün ardından 1.13 trilyon dolardan 1.12 trilyon dolara geriledi. Ancak, bazı kripto varlıkları, durgun piyasaya rağmen gün boyunca önemli değer artışları gördü.

Günün Öne Çıkan Kripto Para Birimleri

CoinMarketCap'in verilerine göre piyasa değeri en yüksek ilk 100 kripto para birimi arasında yer alan CFX, STX ve NEO son 24 saatte en çok değer kazanan ilk 3 kripto para olurken, en çok değer kaybeden kripto para FIL oldu. , AGIX ve LDO. Bu arada, hafta başındaki düşüşe rağmen, yatırımcı duyarlılığını ölçmek için kullanılan Bitcoin'in Korku ve Açgözlülük Endeksi, son ölçümden sonra 58 bölgede ölçüldü.

Bu haftanın en çok kazandıran 5 kripto parası
Bitcoin ve Altcoin’lerde son dakika şoku! 20 Şubat saat 03.00’da kıyamet kopacak!
Bitcoin son 24 saatte yüzde 13 değer kazandı!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön