06 / 05 / 2024

Kripto paraya yatırım yapmak isteyenler dikkat! İşte cepleri dolduran o 5 altcoin!

Kripto paraya yatırım yapmak isteyenler dikkat! İşte cepleri dolduran o 5 altcoin!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan kripto paralarda sular durulmuyor. Peki kripto paralar nereye gidiyor? İşte kripto analisti Valdrin Tahiri'nin son dakika açıklamaları...



Listedeki ilk altcoin Waves (WAVES)

Kriptokoin'in aktardığına göre, WAVES, 31 Mart tarihinde tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 63,88 dolara ulaşmasından beri düşüyor. Aşağı yönlü hareket 29 Mayıs tarihinde 4,13 dolara kadar indi. Daha sonra halen süren keskin bir yukarı hareket başlattı.

29 Mayıs tarihinin en düşük seviyesinden bu yana, WAVES yüzde 140 artış gösterdi ve söz konucu bu süreçte 9 dolarlık yatay alanı geri aldı. Artış sürerse, en yakın yatay direnç seviyesi 16 dolarda, en yakın Fib direnç seviyesi ise 27 dolarda yer alıyor.

Kripto paraya yatırım yapmak isteyenler dikkat! İşte cepleri dolduran o 5 altcoin!

Cardano (ADA)

ADA, 12 Mayıs tarihinden bu yana artan bir paralel kanal içinde artış gösteriyor. Bu tür kanallar genel olarak düzeltici hareketler içeriyor, bu da ondan bir arızanın muhtemel olacağı anlamı taşıyor. 

ADA fiyatı 31 Mayıs tarihinde kanalın direnç çizgisi (kırmızı simge) tarafından reddedildi ve o zamandan beri düşüş gösteriyor. Şu anda kanalın ortasının üzerinde tutuyor bu seviyenin altında yaşanacak bir düşüş, bir kırılma ve daha düşük fiyatların geleceğini gösteriyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön