02 / 05 / 2024

Kripto uzmanları Bitcoin için tarih verdi! Hazır olun!

Kripto uzmanları Bitcoin için tarih verdi! Hazır olun!

Birçok analist felaket tellallığı yaparken, Bitcoin (BTC) sektördeki yeni iflaslara ve krizlere rağmen rallisini sürdürdü.



Bu hafta, Genesis, FTX ve hedge fon Three Arrows çöküşünün ardından ciddi kayıplar yaşadıktan sonra iflas koruması için başvuruda bulunarak endişe yarattı. Genesis, Gemini’nin dolandırıcılık iddiaları arasında son aylarda ayakta kalmak için mücadele eden Barry Silbert tarafından yönetilen bir holding olan Digital Currency Group’un bir parçası. Uzmanlara göre, Bitcoin’in bu olumsuz atmosfere rağmen ayakta kalması son derece iyi bir gelişme ve rallinin sürdürülebilirliği açısından önemli

Santiment ve Analistten Kritik Açıklama!

Kripto uzmanları Bitcoin için tarih verdi! Hazır olun!

Kötü haberlere rağmen, zincir üstü veriler, yatırımcıların FUD ortamını geride bıraktıklarını ve kendilerini bir sonraki boğa rallisi için konumlandırmaya başladıklarını gösteriyor. Analitik platformu Santiment’e göre Bitcoin'in bir gecedeki yükselişinde balinalar büyük bir rol oynadı. Santiment yaptığı açıklamada “Bitcoin, 18 Ağustos 2022’den bu yana ilk kez 22,700 doları aştı. 1.000 ila 10.000 BTC tutan adreslerden oluşan büyük balina grubu, son 15 gün içinde 1.46 milyar dolar değerinde 64.638 BTC aldı.” ifadesini kullandı.  Riot Platforms’ta araştırmadan sorumlu başkan yardımcısı Pierre Rochard, mevcut şartlar devam ettikçe, Bitcoin’in 25.000 dolara doğru ilerlemeye devam edeceğini belirtti. Uzmana göre, halving Bitcoin’de iyimser olmak için en büyük neden. Uzun vadede Bitcoin, yeni zirvelere ulaşacak. Bir sonraki halving 18 Nisan 2014’te gerçekleşecek.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 22 Ocak 2023 tarihinde saat 23.14'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.79 Türk Lirası, Euro 20,32 Türk Lirası, altının gramı ise bin 165 Türk Lirası değerinde.

İslam Memiş altını olanı uyardı! '1 gramınız bile varsa...'

Dolarda yeni rekor! Piyasalarda büyük hareketlilik!

İslam Memiş gram altın için önümüzdeki haftayı işaret etti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön