03 / 05 / 2024

Kripto yatırımcıları dikkat! Bu tarihten sonra yükseliş gelebilir!

Kripto yatırımcıları dikkat! Bu tarihten sonra yükseliş gelebilir!

Kripto paralar için yoğun bir haftaya girildi. Gelecek verilerin piyasada volatiliteyi daha da yükseltmesi bekleniyor.



Bitcoin fiyatı ETF başvurularından sonra hızla yukarı tırmandı. BlackRock desteği fiyatı binlerce dolar yukarı çekse de daha fazlası için şu an için yeterli olamadı. Peki, yeni haftada gelecek veriler? İşte detaylar...

KRİPTO PARALAR ARTACAK MI?

12 Temmuz Çarşamba günü saat 15:30’da heyecanlı bir şekilde beklenen ABD enflasyon verisi paylaşılacak. Baz etkisi nedeniyle düşüşün bir süre daha süreceği tahmin ediliyor. Uzmanlara göre, bu aynı zamanda kripto paralar için geçici de olsa bir yükseliş fırsatı yakalaması anlamına geliyor. Fakat piyasalar istihdam ve ücret artışları beklentilere göre iyi gelmediği için bu olumlu havayı fiyatlayamayabilir. Kripto para piyasasının öngörülemez oluşu fiyatın düşük gelecek enflasyon verisine vereceğe tepkiye kadar belirsizlik meydana getiriyor.

Kripto yatırımcıları dikkat! Bu tarihten sonra yükseliş gelebilir!

coin-turk.com’un haberine göre, temmuzda gerçekleştirilecek toplantı için Powell 25bp faiz artışı gelebilir demişti. Uzmanlar, 2023’ün geri kalanı için planlanan son iki faiz artışı ile ilgili daha somut sinyallerin önümüzdeki günlerde geleceğini belirtiyor. Hemen her gün Fed üyeleri açıklamalar yapacak. Aynı zamanda, geçmişte benzer haftalardan geçerken kripto paraların üzerinde olumsuz baskının hakim olduğu görüldü.

Peki, yeni haftada ortalama beklentiler ne yönde? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön