21 / 05 / 2024

Kripto yatırımcıları dikkat! Bu tarihten sonra yükseliş gelebilir!

Kripto yatırımcıları dikkat! Bu tarihten sonra yükseliş gelebilir!

Kripto paralar için yoğun bir haftaya girildi. Gelecek verilerin piyasada volatiliteyi daha da yükseltmesi bekleniyor.



Yine uzmanlara göre, yeni haftada enflasyon verisi nedeniyle yükseliş beklenirken, Fed üyelerinin şahin duruş ihtimali sebebiyle baskı görülebilir.

12 Temmuz gününün ortalama beklentileri şu şekilde:

15:30 ABD Çekirdek Enflasyon (Aylık Beklenti: Yüzde 0,3, Önceki: Yüzde 0,4) (Yıllık Beklenti: Yüzde 5, Önceki: Yüzde 5,3)

15:30 ABD Enflasyon (Beklenti: Yüzde 3,1 Önceki: Yüzde 4)

Kripto yatırımcıları dikkat! Bu tarihten sonra yükseliş gelebilir!

ABD ENFLASYONU DÜŞECEK Mİ?

WSJ tarafından kısa süre içinde kaleme alınan rapora göre enflasyon 12 Temmuz 2023’te de düşmeye devam edecek. Üstelik son derece iyimser bir tablo çiziliyor. Eğer ETF’ler kanadında yeni bir gelişme de görülürse, bu kripto para piyasası için beklenen ortamı oluşturabilir. WSJ dolaylı yoldan kripto para piyasası için müjdeyi vermiş oldu. Raporda şunlar yazıyordu;

“ABD Çalışma Bakanlığı’nın haziranda genel enflasyonun son 2 senenin minimum seviyesi olan yüzde 3’e gerilediğini açıklaması öngörülüyor. Volatil gıda ve enerji fiyatları hariç tutulduğu zaman, çekirdek tüketici fiyat enflasyonunun yüzde 5,3’ten 18 ayın minimum seviyesi olan yüzde 5 bandına ineceği öngörülüyor. Ekonomistler çekirdek enflasyonun gelecek aylarda daha da aşağı inerek yüzde 3,5 ile yüzde 4 seviyeleri arasında gerçekleşebileceğini tahmin ediyor.”

Kadro bekleyen taşeron işçilere müjde! Taşerona kadroda detaylar tek tek belli oldu!

Emekli maaşında yeni gelişme! Kalem kalem hesaplandı!

Tarım Bakanlığı az önce duyurdu! Tam 1000 işçi alınacak! Açık kadrolar tek tek paylaşıldı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön