22 / 07 / 2024

Kriptoda yeni trend “akıllı copytrading”

Kriptoda yeni trend “akıllı copytrading”

2022 yılı ile birlikte kripto para birimleri büyük bir kış yaşadı. Açıklanan CoinMarketCap verileri Bitcoin’in 12 yıllık varlığı boyunca en kötü 6 ayının 2022 yılında yaşandığını gösteriyor. 6 aylık performansı gözlendiğinde yatırımcıların riskleri azaltmak için kripto vadeli işlemlerine yöneldi gör




Açıklama yapan CoinW İş Direktörü Sonia Shaw, akıllı copytrading'in temelde yeni başlayan yatırımcılarının, piyasadaki kripto gurularının alım satım işlemlerini takip etmelerine ve kopyalamalarına yaradığını söyledi. Sonia Shaw, yeni başlayanların copytrading tasarruf oranı, toplam kâr, takip edilen emir sayısı ve işlem gören token birimleri gibi ayrıntıları böylece takip edebildiğine işaret etti.

Kriptoda yeni trend “akıllı copytrading”

TÜRKİYE PAZARINA RESMEN GİRDİ

CoinW, dünyada 120 ülke ve bölgeden kripto para yatırımcısı tarafından tercih ediliyor. 5 yıldır kesintisiz hizmet veren Vietnam, Hindistan ve Rusya’nın da aralarında olduğu 13 ülkedeki yerelleştirilmiş bölge ofislerine bir yenisi Türkiye’de ekledi. 
Kanada, Litvanya, ABD, Singapur, Abu Dhabi gibi ülke ve bölgelerde finansal lisanslara sahip olduklarını ve yükümlü kuruluşlar arasında sayıldıklarını hatırlatan Sonia Shaw, değerlendirmelerini şu ifadelerle sonlandırdı:


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön