04 / 05 / 2024

'Kriptodan dayak yiyenler Borsa'ya geldi. Borsada kripto benzeri bir hareketlilik yaşanıyor'

 'Kriptodan dayak yiyenler Borsa'ya geldi. Borsada kripto benzeri bir hareketlilik yaşanıyor'

Ekonomist Ali Ağaoğlu, borsada kripto para benzeri bir hareketliliğin söz konusu olduğunu belirterek, alt hisseler ya da alternatif hisseler denilebilecek hisselerde kripto piyasasına benzer bir hareketlilik yaşandığına dikkat çekti.



Ekonomist Ali Ağaoğlu, borsa konusunda uyarıcı tarafta olmayı tercih ettiğini belirterek, borsanın geçtiğimi yıldan bu yana yüzde 100 arttığına işaret eder bu yükselişin yurt içindeki yatırımcıların birbirine hisse alıp satmasıyla oluştuğunu kaydetti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön