28 / 04 / 2024

Küçükçekmece Belediyesi'nin 2015 yılı bütçesi 370 milyon TL!

Küçükçekmece Belediyesi'nin 2015 yılı bütçesi 370 milyon TL!

Küçükçekmece Belediyesi 6.dönem Ekim ayı meclis toplantısı, Zekeriya Kurtul başkanlığında gerçekleştirildi. 2015 Performans programı, 2015 Mali yılı bütçesi ve 2015-2019 Stratejik Planın görüşüldüğü toplantıya Belediye Başkanı Temel Karadeniz de katıldı.



Konuşmasında öncelikle geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Meclis Üyesi Halil Efe’yi yad eden Başkan Karadeniz, ailesine ve yakınlarına da başsağlığı diledi. 


Önümüzdeki dönemde ilçede yapılacak olan çalışmaları değerlendiren Başkan Karadeniz, öncelikli amaçlarının Küçükçekmece’de ulaşım sorununu çözmek olduğuna dikkat çekerek, ‘Bu dönemde Küçükçekmece'nin metroyla tanışması ile Küçükçekmece de daha hızlı bir trafik akışı sağlanacak. Kentsel dönüşüm kapsamında Fatih Mahallesi ve Kanarya’da riskli alan ilan edilen bölümler Bakanlıktan onay bekliyor. Kentsel dönüşüm konusunda, öncelikle bu bölgelere yoğunlaşacağız. Yarımburgaz Mahallemizde imar belirsizliği ile ilgili çalışmalara hız kazandıracağız ve ilçedeki otopark sıkıntısı ile ilgili faaliyetlerimize devam edeceğiz. ‘ diye konuştu. 


Başkan Karadeniz 2015 bütçesini de 370 milyon olarak açıkladı.Toplantıda, 2015 yılı bütçesi görüşülerek, oy çokluğu ile kabul edildi. Toplantının ardından Başkan Karadeniz ve meclis üyeleri akşam yemeğinde bir araya geldiler.


Geri Dön