13 / 05 / 2024

Küçükçekmece Belediyesi kentsel dönüşüm

Küçükçekmece Belediyesi kentsel dönüşüm

Küçükçekmece Belediyesi 6.dönem Ekim ayı meclis toplantısı, Zekeriya Kurtul başkanlığında gerçekleştirildi. 2015 Performans programı, 2015 Mali yılı bütçesi ve 2015-2019 Stratejik Planın görüşüldüğü toplantıya Belediye Başkanı Temel Karadeniz de katıldı.

Büyükçekmece'de kentsel dönüşümle 51 bin konut yenilendi!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün kentsel dönüşüm ile de ilgili önemli detaylara değinerek, 51 bin konutun yenilendiği Büyükçekmece'de hedeflerinin 2028 yılına kadar depremde yıkılma ihtimali olan binaları yenilemek olduğunu söyledi.

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Çoker Sitesi'nin yıkımına başlandı!

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Büyükçekmece Atatürk Mahallesi’nde bulunan Çoker Sitesi’ndeki 4 blok yıkıldı...

Büyükçekmece'deki temelsiz ölüm villalarından sonra yeni binaların sağlamlığı tartışılıyor! Ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Belediyesi’nde rüşvet karşılığı imar izni verilen 144 ölüm villasıyla ilgili tartışmalar devam ederken, bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Peki yapılacak yeni binalar ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz: 50 binden fazla konut dönüştü!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçedeki kentsel dönüşüm faaliyetleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Büyükçekmece'de 115 riskli yapının yıkımı tamamlandı!

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmalarına hız veren Büyükçekmece Belediyesi, ilçe genelinde 115 riskli yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Büyükçekmece kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Olası İstanbul depremine karşı kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Büyükçekmece Belediyesi 28 bin binayı yeniledi. 

Büyükçekmece'de risk taşıyan binalar ortadan kaldırılıyor!

Büyükçekmece Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde ilçe genelinde depreme dayanıksız olan binaların yıkımına devam ediyor. 

Büyükçekmece'de riskli 70 bina yıkıldı!

Büyükçekmece Belediyesi, 2019 Silivri depreminde hasar gören 70 binayı kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıktı.

Küçükçekmece Belediyesi'nden 10.8 milyon TL'ye satılık 27 konut!

Küçükçekmece Belediyesi, ilçece yer alan 27 adet konutu 10 milyon 832 bin 841 TL bedelle satışa çıkardı.

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm kapsamında 3 bina yıkılıyor!

26 Eylül 2019 tarihinde yaşanan 5,8 büyüklüğündeki depremden sonra kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdüğü Büyükçekmece'de, riskli 3 bina daha yıkılıyor.

Küçükçekmece Belediyesi kentsel dönüşüm Haberi

Küçükçekmece Belediyesi kentsel dönüşüm
Konuşmasında öncelikle geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Meclis Üyesi Halil Efe’yi yad eden Başkan Karadeniz, ailesine ve yakınlarına da başsağlığı diledi. 


Önümüzdeki dönemde ilçede yapılacak olan çalışmaları değerlendiren Başkan Karadeniz, öncelikli amaçlarının Küçükçekmece’de ulaşım sorununu çözmek olduğuna dikkat çekerek, ‘Bu dönemde Küçükçekmece'nin metroyla tanışması ile Küçükçekmece de daha hızlı bir trafik akışı sağlanacak. Kentsel dönüşüm kapsamında Fatih Mahallesi ve Kanarya’da riskli alan ilan edilen bölümler Bakanlıktan onay bekliyor. Kentsel dönüşüm konusunda, öncelikle bu bölgelere yoğunlaşacağız. Yarımburgaz Mahallemizde imar belirsizliği ile ilgili çalışmalara hız kazandıracağız ve ilçedeki otopark sıkıntısı ile ilgili faaliyetlerimize devam edeceğiz. ‘ diye konuştu. 


Başkan Karadeniz 2015 bütçesini de 370 milyon olarak açıkladı.Toplantıda, 2015 yılı bütçesi görüşülerek, oy çokluğu ile kabul edildi. Toplantının ardından Başkan Karadeniz ve meclis üyeleri...