27 / 04 / 2024

Küçükkuyu Port Edremit fiyatları!

Küçükkuyu Port Edremit fiyatları!

Firma: Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa

Proje: Küçükkuyu Port

Küçükkuyu Port Edremit fiyatları kapsamında yer alan konutların başlangıç fiyatları 275 bin TL olarak belirlendi. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlar bulunuyor



Çanakkale Ayvacık'ta hayata geçirilen  Küçükkuyu Port  projesi, Nuhoğlu İnşaat ile Gülsa Holding tarafından hayata geçiriliyor. Küçükkuyu Port Edremit fiyatları kapsamında detaylara geçmeden önce projeden bahsedelim. 


Küçükkuyu Port Edremit satılık konut tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Küçükkuyu Port Edremit fiyatları 275 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Küçükkuyu Port Edremit Evleri'nde konutların alanları 82 metrekareden başlıyor ve de 182 metrekareye kadar yükseliyor. Küçükkuyu Port Evleri'nde 3 kattan meydana gelen 17 blok bulunuyor. 


Küçükkuyu Port Edremit fiyatları 4 oda 1 salon konutlarda ise 399 bin TL'den başlıyor. Küçükkuyu Port Edremit ödeme koşulları kapsamında banka kredisi uygulanarak vadelendirme yapılıyor. 


Küçükkuyu Port Edremit teslim tarihi hemen olarak belirlendi. Nuhoğlu Küçükkuyu Port Edremit kapsamında snack bar, yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, spor salonu, oyun alanları ve fitness center bulunuyor. 


Küçükkuyu Port Edremit ulaşım: Adatepe Köyü, Beybağlar Mevkii, Akgün Albayrak Cad. No:62 Küçükkuyu, Ayvacık - Çanakkale


Küçükkuyu Port Edremit iletişim

Telefon: 0286 752 68 68

Web Adresi: www.kucukkuyuport.com


projeye sor



Geri Dön