08 / 05 / 2024

küçükkuyu port adres

küçükkuyu port adres

Küçükkuyu Port Edremit fiyatları kapsamında yer alan konutların başlangıç fiyatları 275 bin TL olarak belirlendi. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlar bulunuyor

Öykü Gürman parasını gayrimenkule yatırıyor!

Güzel oyuncu Öykü Gürman, ekrandan ve müzikten kazandığı parasını gayrimenkul alarak değerlendiriyor. Gürman, Çanakkale’nin Küçükkuyu ilçesinde yazlık bir ev aldı.

Savaş Erdem: 2020 planlarımızda sapma yok, yatırımlarımızı sürdüreceğiz!

OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem, otomotiv odaklı Ro-Ro limanı inşaatı için de harekete geçtiklerini, bu kapsamda NYK Line ortaklığıyla 110 milyon dolarlık OYAK Port yatırımının temelini 2019'da attıklarını belirtti.

Çanakkale Adatepe'deki yapılar yenileniyor!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinin 1'inci derece doğal sit alanında yer alan Adatepe köyünde, yeni yapılar yapılamıyor. Yıkılması beklenen yapılar ise aslına uygun hazırlanan projenin Koruma Kurulu tarafından onay verilmesiyle yenilenebiliyor.

Ayvacık Küçükkuyu'da imar tartışması!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde Küçükkuyu beldesinde, yeni imar planı dijital ortama taşınırken, rant iddiaları da alevlendi.

Kazdağları rampalarındaki tüneller 2023'te tamamlanacak!

Ayvacık-Küçükkuyu kesiminde bulunan ve 24 kilometrelik Kazdağı rampaların, inşası devam eden iki tünel 2023'te tamamlanacak. Tünelin hizmete açılmasıyla yol 5 dakika gibi bir sürede geçilecek. 

Çanakkale Ayvacık Tüneli 2023'te tamamlanacak!

Çanakkale'yi İzmir ve Balıkesir'e bağlayan kara yolunun Ayvacık-Küçükkuyu kesiminde bulunan ve 45 dakikada geçilebilen 24 kilometrelik Kazdağları rampaları, yapımı devam eden iki tünelin 2023'te tamamlanıp hizmete açılmasıyla 5 dakika gibi kısa bir sürede geçilebilecek...

Çanakkale-İzmir yoluyla 40 dakikalık yol 5 dakikaya iniyor!

Çanakkale-İzmir karayolunun Ayvacık-Küçükkuyu kesiminde bulunan ve yaklaşık 40 dakikada katedilebilen yol 5 dakikada tamamlanacak.

Tüneller Çanakkale-İzmir karayolunu rahatlatacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, "Çanakkale-İzmir karayolunda 40 dakikada katedilebilen Küçükkuyu rampaları, yapımı devam eden tünellerin tamamlanmasının ardından 5 dakikada geçilecek." dedi.

Küçükçekmece Port Royal Evleri fiyatları!

Babacan Holding imzası taşıyan Babacan Port Royal projesi İstanbul Küçükçekemce Sefaköy'de hayata geçirildi. Projede 50 ay vade farksız ödeme yapılabiliyor...

Çanakkale Ilıca Köprüsü ne zaman tamamlanacak?

CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, Çanakkale'nin Küçükkuyu beldesinde bulunan Ilıca Köprüsü'nün yapımının ne zaman tamamlanacağını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Küçükçekmece Port Royal Babacan fiyatları!

Babacan Port Royal Konutları İstanbul Küçükçekmece Sefaköy'de Babacan Holding tarafından inşa ediliyor. Projede daire fiyatları

Küçükçekmece Port Royal teslim dönemi!

Babacan Holding imzasıyla Küçükçekmece Sefaköy'de yükselen Port Royal Konutları, 1+0'dan 3+1'e kadar konut alternatifleri sunuyor. Projede sıfır faizle 60 aya kadar taksitli ödeme imkanı bulunuyor...

Küçükçekmece Port Royal ev fiyatları!

Küçükçekmece Port Royal ev fiyatları 277 bin TL'den başlıyor. Babacan Port Royal projesinde 0,59 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

küçükkuyu port adres Haberi

küçükkuyu port adres

Çanakkale Ayvacık'ta hayata geçirilen Küçükkuyu Port projesi, Nuhoğlu İnşaat ile Gülsa Holding tarafından hayata geçiriliyor. Küçükkuyu Port Edremit fiyatları kapsamında detaylara geçmeden önce projeden bahsedelim. 


Küçükkuyu Port Edremit satılık konut tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Küçükkuyu Port Edremit fiyatları 275 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Küçükkuyu Port Edremit Evleri'nde konutların alanları 82 metrekareden başlıyor ve de 182 metrekareye kadar yükseliyor. Küçükkuyu Port Evleri'nde 3 kattan meydana gelen 17 blok bulunuyor. 


Küçükkuyu Port Edremit fiyatları 4 oda 1 salon konutlarda ise 399 bin TL'den başlıyor. Küçükkuyu Port Edremit ödeme koşulları kapsamında banka kredisi uygulanarak vadelendirme yapılıyor. 


Küçükkuyu Port Edremit teslim tarihi hemen olarak belirlendi. Nuhoğlu Küçükkuyu Port Edremit kapsamında snack bar, yüzme havuzları, çocuk...